Info. Aroganță de DICTATOR AFRICAN: Dragnea s-a dus cu un avion privat la Verona pentru a-i da inelul de logodnă țiitoarei!

Info. Aroganță de DICTATOR AFRICAN: Dragnea s-a dus cu un avion privat la Verona pentru a-i da inelul de logodnă țiitoarei!

Info. Aroganță de DICTATOR AFRICAN: Dragnea s-a dus cu un avion privat la Verona pentru a-i da inelul de logodnă țiitoarei! Da, oameni buni, după ce Vâlcov a pus în fruntea a două mari instituții strategice ale statului român două slujnice din harem, este un nou gest care arată ce demenți conduc România din spatele cortinei. Toate sursele din anturajul Infractorului indică faptul că Dragnea s-a dus cu țiitoarea la Verona pentru a-i înmâna inelul de logodnă. Iar confirmarea o va face personal la România TV într-o nouă ieșire de tip sud-american.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie seara, în jurul orei 20.00, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească, au declarat pentru G4Media.ro surse aeroporturare. Potrivit acestora, Dragnea ar fi plecat însoțit de partenera lui, Irina Tănase și de încă o persoană pe ruta București-Sofia-Verona. Nu e clar de ce avionul cu care a plecat Dragnea în vacanță a făcut escală la Sofia și cine plătește costurile deplasării cu avionul. Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

5 Categoria „valori” / A murit „El Magico” Raj, celebrul dealer al vedetelor