Info. Aroganță de DICTATOR AFRICAN: Dragnea s-a dus cu un avion privat la Verona pentru a-i da inelul de logodnă țiitoarei!

Info. Aroganță de DICTATOR AFRICAN: Dragnea s-a dus cu un avion privat la Verona pentru a-i da inelul de logodnă țiitoarei!

Info. Aroganță de DICTATOR AFRICAN: Dragnea s-a dus cu un avion privat la Verona pentru a-i da inelul de logodnă țiitoarei! Da, oameni buni, după ce Vâlcov a pus în fruntea a două mari instituții strategice ale statului român două slujnice din harem, este un nou gest care arată ce demenți conduc România din spatele cortinei. Toate sursele din anturajul Infractorului indică faptul că Dragnea s-a dus cu țiitoarea la Verona pentru a-i înmâna inelul de logodnă. Iar confirmarea o va face personal la România TV într-o nouă ieșire de tip sud-american.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie seara, în jurul orei 20.00, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească, au declarat pentru  G4Media.ro surse aeroporturare. Potrivit acestora, Dragnea ar fi plecat însoțit de partenera lui, Irina Tănase și de încă o persoană pe ruta București-Sofia-Verona. Nu e clar de ce avionul cu care a plecat Dragnea în vacanță a făcut escală la Sofia și cine plătește costurile deplasării cu avionul. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale