Info. Carmen Dan vrea MUIE de la Iohannis!

Info. Carmen Dan vrea MUIE de la Iohannis!

Info. Carmen Dan vrea MUIE PSD de la Iohannis! Carmen Dan îl provoacă pe Iohannis: „Să reproducă lozinca” de pe plăcuțele de înmatriculare.

„Dacă domnia sa crede că opiniile politice trebuie să conţină cuvinte obscene, l-aș provoca, având în vedere eleganţa pe care vrea să o afişeze, nu o are, dar vrea să o afişeze, să reproducă lozinca respectivă”, a declarat sâmbătă ministrul de Interne, Carmen Dan, la România TV, după ce Klaus Iohannis denunțase practicile comuniste ale poliției.

„Au început acțiuni de neimaginat. Persoane care îndrăznesc să-și expună public opinia anti-PSD sunt luați de Poliție în plină zi. Nu s-a mai întâmplat din anii întunecați ai comunismului”, spusese Iohannis sâmbătă la Consiliul Național al PNL.

„Este mai mult decât evident că a început campania electorală și probabil acum lansează noile tendințe în materie de exprimare a opiniilor politice. Atât timp cât ministrul de Interne a avut o atitudine rezervată şi nu s-a implicat în actiunea poliţiei, aceeaşi atitudine ar fi trebuit să o aibă si el. Nu văd declaraţia decât cu referire la acea situaţie, pentru că l-aş ruga să dea exemple de români ridicaţi de Poliţie. Cred că s-a referit la acea situaţie şi am văzut un mesaj vulgar pe plăcuţe de înmatriculare. Probabil că aceasta este conduita pe care preşedintele trebuie să o promoveze”, a mai spus Carmen Dan.

Reamintim că Inspectoratul General al Poliției a anunțat vineri că va cere procuraturii să renunțe la dosarul penal contra românului care venise din Suedia cu un Audi cu numărul MUIE PSD. Răzvan Ștefănescu fusese oprit de poliție luni la ora 5.50 dimineața în trafic și dus la secție împreună cu copilul său minor, iar polițiștii i-au luat plăcuțele și permisul în baza unei convenții ONU care fusese modificată, fără ca poliția să știe. Carmen Dan a observat pasivă tot scandalul și nu a luat nici o măsură.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…