Info. CEARTĂ violentă între Dragnea și Tăriceanu marți seară! Coaliția PSD/ALDE s-ar putea RUPE în weekend!

Info. CEARTĂ violentă între Dragnea și Tăriceanu marți seară! Coaliția PSD/ALDE s-ar putea RUPE în weekend!

Info. CEARTĂ violentă între Dragnea și Tăriceanu marți seară! Coaliția PSD/ALDE s-ar putea RUPE în weekend! Conform informațiilor noastre, tensiunea dintre Dragnea și Tăriceanu este maximă, la cele mai înalte cote de la debutul colaborării lor. Iar sursa noastră vorbește despre o ceartă violentă care ar fi avut loc marți seară târziu. Tonul și nervozitatea a ajuns atât de ridicate încât, la un moment dat, Dragnea și Tăriceanu le-au cerut apropiaților să părăsească încăperea și au rămas doar ei.

Motivele disputei: remanierea lui Toader și Ordonanța 114. Însă tensiunea a fost provocată de un incident invocat de Tăriceanu. Care a venit cu o scurtă înregistrare pe telefon, de la ședința de grup a senatorilor PSD, în care un senator PSD îl jignea ca pe ultimul om. Dragnea a amplificat tensiunea după ce a replicat că și reprezentantul ALDE l-a sfidat la întâlnirea de la Tărgu Jiu. Tăriceanu a spus că este siderat dacă așa s-a ajuns să se gândească, să fie puse pe același plan o declarație de principiu cu o jignire grobiană. Dragnea s-a iritat și el după faza asta și l-a rugat să treacă peste moment pentru a se concentra asupra celorlalte teme aflate în discuție. 

Cearta s-a reaprins în momentul în care Dragnea a spus că ar fi bine să se amâne votul pentru Toader pentru că Iordache i-a inflamat pe foarte mulți pesediști din Cameră care sunt hotărâți să voteze împotriva lui Toader, miercuri. Și că ar fi bine, până când se mai liniștesc apele, să amâne votul. Atunci Tăriceanu a luat foc. El l-a întrebat pe Dragnea dacă este conștient că toate incidentele de acest gen au un impact foarte mare în rândul populației, că se va amplifica și mai mult starea de iritare. Că a văzut și el declarațiile lui Iordache și a rămas mască, că dacă sunt intenții ascunse el le primește în față, de la televizor, și nu știe ce să răspundă la presă. 

Cert este că după ce cei doi au rămas singuri s-a ajuns ca miercuri niciun deputat de la PSD/ALDE n-a fost în sală la votul împotriva lui Toader. Însă, spune sursa noastră, suspiciunile dintre Dragnea și Tăriceanu sunt în aceste zile la cote maxime. Sunt ca broasca și scorpionul în mijlocul râului. Dragnea îl suspectează pe Tăriceanu că a redeschis canalele de comunicare cu Iohannis(e bolnav, obsedat de chestia asta), Tăriceanu nu vrea să fie broasca din fabulă.

Amănunt. Un alt incident violent a avut loc între deputatul PSD Nicușor Halici, șeful comisiei juridice, și Steluța Cătăniciu(ALDE), membru al comisiei. Cătăniciu l-a făcut ieri albie de porci pe Halici!

Sursa noastră spune că tensiunile sunt atât de mari încât pare a fi începutul sfârșitului coaliției PSD/ALDE. Și, chiar dacă nu se va lua o decizie definitivă în acest weekend, șansele de supravițuire sunt minime. Cel mai probabil, decesul oficial se va consfinți la scurt timp după alegerile europarlamentare, la începutul lunii iunie!


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”