Info. Dragnea și C.Dan vor fi puși sub acuzare în dosarul violențelor din 10 august? Ce se bârfește în grupul puciștilor

Info. Dragnea și C.Dan vor fi puși sub acuzare în dosarul violențelor din 10 august? Ce se bârfește în grupul puciștilor

Info. Dragnea și C.Dan vor fi puși sub acuzare în dosarul violențelor din 10 august? Ce se bârfește în grupul puciștilor. Conform informațiilor noastre, Gabriela Firea nu a pornit războiul cu Dragnea fără să aibă în mână armele necesare pentru a-l câștiga. Altă sursă, din anturajul lui Paul Stănescu, spune că baronul de Olt și-ar fi liniștit susținătorii, după votul din CEx, spunându-le să stea fără griji, că Dragnea va pleca în curând singur, că „acum i-am luat doar măsura la pantofi”.

Pe ce se bazează? Sursele spun că Firea și Pandele știu în acest moment aproape toate personajele implicate în scenariul măcelului din 10 august. Și că multe dintre informații ajung, ușor-ușor, și la procurori. De pildă, una dintre întrebările pe care ar trebui să și-o pună procurorii ar fi aceasta: De frica cui și-a retras băiatul la care s-a găsit arma „furată” de la jandarmeriță cererea de eliberare condiționată?

Dar asta este numai una dintre întrebările la care procurorii găsesc răspunsuri în fiecare zi. Iar unul care a răspuns pe bune la întrebările anchetatorilor a fost, așa cum noi am spus încă de acum două săptămâni, colonelul Cătălin Paraschiv. Care, ce să vezi, n-a fost pus sub acuzare!

Conform surselor noastre, la audieri ar trebui să ajungă și Viorica Dăncilă. Pentru a-i lămuri pe procurori de unde a avut datele pe care le-a pomenit în scrisoarea trimisă șefului Comisiei Europene Jean Claude Juncker. Și, mai ales, cine a redactat scrisoarea pe care și-a asumat-o. Dacă informațiile noastre sunt corecte, Dăncilă va fi audiată înaintea chemării ministresei de la Interne.

Iar acesta este doar un palier al anchetei. Urmează cel cu „lovitura de stat”. Cu înregistrările prezentate de Luju. Făcute, conform informațiilor noastre, pe bani foarte mulți. Plătiți, conform acelorași surse, din zona Dragnea/PSD.

Cam atât, deocamdată... Vă reamintim că joi noi am scris că Dragnea a avut cu patru zile înainte scenariul diversiunilor! Un exemplar ar fi ajuns și la o televiziune afiliată PSD, spun surse din Jandarmerie. Cel care ar fi ținut legătura cu toate entitățile implicate ar fi fostul sepepist al lui Dragnea, acum secretar de stat. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...