Info. Liberalii Adriana Săftoiu și Cezar Preda au votat miercuri alături de PSD la respingerea unei propuneri a propriului partid!

Info. Liberalii Adriana Săftoiu și Cezar Preda au votat miercuri alături de PSD la respingerea unei propuneri a propriului partid!

Info. Liberalii Adriana Săftoiu și Cezar Preda au votat miercuri alături de PSD la respingerea unei propuneri a propriului partid! Parlamentarii PNL Adriana Săftoiu și Cezar Preda au votat miercuri alături de PSD împotriva înființării Comisiei de anchetă, intitulată „PSDragnea face poliţie politică prin interceptări ilegale", solicitată de parlamentarii PNL și PMP!!!

Proiectul de hotărâre privind înființarea unei Comisii de anchetă pentru posibilele interceptările ilegale din interiorul PSD a fost respinsă în plenul Camerei Deputaților cu 94 de voturi „pentru”, 146 voturi ”împotrivă” și șase abțineri.

PNL și PMP au depus, pe 6 septembrie, la Biroul Bermanent al Camerei Deputaților, o cerere prin care solicită înființarea unei comisii de anchetă privind presupusele interceptări ilegale comandate de liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat deputatul liberal Florin Roman.

"În urmă cu ceva ani, Direcția de informații din cadrul Ministerului Afacerilor Interne se ocupa de monitorizarea liderilor politici, iar la momentul respectiv DIPI se ocupa și de monitorizarea ziariștilor. Scopul acestei Comisii de anchetă este de a clarifica aceste lucruri, aceste chestiuni extrem de grave. (...) Nu este posibil să vorbim de poliție politică la 11 ani de la aderarea României la Uniunii Europene", a declarat deputatul PNL, Florin Roman, la Parlament.

Solicitarea PNL de înființare a Comisiei de anchetă privind posibilele interceptări ilegale comandate de Liviu Dragnea, susținută și de către PMP, vine în urma afirmațiilor primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, a anunțat, pe 5 septembrie, că are informații certe că liderul PSD Liviu Dragnea o spionează, îi urmărește activitatea și chiar a pus oameni să-i supravegheze clădirea Primăriei și casa.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante