Info. PSD se află în pragul imploziei! Război pe față între Paul Stănescu și Dragnea! Tabăra Firea, din ce în ce mai mare. Amănunte INCENDIARE!

Info. PSD se află în pragul imploziei! Război pe față între Paul Stănescu și Dragnea! Tabăra Firea, din ce în ce mai mare. Amănunte INCENDIARE!

Info. PSD se află în pragul imploziei! Război pe față între Paul Stănescu și Dragnea! Tabăra Firea, din ce în ce mai mare. Între Paul Stănescu și Liviu Dragnea nu mai există cale de împăcare au confirmat surse din organizația PSD Olt. Unde s-a produs deja o scindare între Stănescu, șeful PSD Olt, și Marius Oprescu, șeful CJ Olt. Din această cauză Oprescu a refuzat să meargă la nunta fiului lui Dragnea deși fusese invitat personal de acesta!

Luni, o publicație online afiliată grupării Stănescu l-a atacat violent pe Darius Vâlcov. Conform surselor noastre, cu excepția lui Florin Iordache, toți parlamentarii de Olt sunt de partea lui Stănescu. 

Aceleași surse mai spun că râca dintre Dragnea și Stănescu a pornit de la țiitoarea dementului, Irina Tănase, pe care acesta o trimite cu comenzi de plăți și contracte la Stănescu și-i vorbește la pertu, gen: „Paule, trebuie să facem asta, trebuie să dregem asta.” Stănescu, deranjat că, deși prieten cu Dragnea de o viață, este transformat în marionetă, ar fi avut numeroase discuții pe această temă cu Dragnea însă acesta n-a luat niciun fel de măsuri. Mai mult, în ultimul timp a intrat pe fir și țiitoarea lui Vâlcov, verișoara țiitoarei lui Dragnea!

Mărirea faliei dintre Dragnea și Stănescu ar putea duce la grăbirea imploziei PSD și eliminarea dementului din viața politică mai repede decât se credea. Paul Stănescu are mare credibilitate în rândul baronilor locali și decizia sa va influența foarte mult deciziile liderilor din țară.

Tabăra Firea, din ce în ce mai mare.

Se pare că tabăra Gabrielei Firea se mărește pe zi ce trece. Iar Florentin Pandele stă non-stop pe telefoane pentru a convinge primari și președinți de consilii județene să intre în armata anti-Dragnea. Conform surselor noastre, Antena 3 este de partea Gabrielei Firea deși Voiculescu nu crede că Firea va reuși să creeze masa critică necesară pentru a prelua conducerea PSD după debarcarea lui Dragnea.

De pildă, deși susține îndepărtarea lui Dragnea din fruntea PSD, și-o susține pe Firea în atacurile la Dragnea, Marian Oprișan n-o vrea pe Firea în fruntea PSD. Și ca Oprișan sunt mulți.

Olt-alert.ro: Vâlcov a fost consultat psihiatric. Certificatul medico-legal a ajuns la presă, dar nu l-a publicat nimeni

 Consilierul premierului României, Darius Vâlcov, căruia i se cere demisia după ce a publicat fişa medicală a unui protestatar, spunând despre acesta că este „sandilău”, a fost la un pas de a avea o experiență similară celui pe care el l-a umilit public, pe vremea când era primar al municipiului Slatina.

 În urmă cu peste un deceniu, când se afla la primul mandat de primar al Slatinei, în mediul public a început să circule o informație potrivit căreia, în adolescență, Darius Vâlcov ar fi fost supus unui consult psihiatric. Informația a fost pusă în circulație de interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pe cai mari atunci în Olt, care susținea că deține documentul medical al primarului. Bercea nu a mințit. Certificatul medico-legal exista și a ajuns, la un moment dat, în redacția unui ziar local. Jurnaliștii au refuzat, însă, să îl publice, înmânându-i-l fostului pacient care a răsuflat, pesemne, foarte ușurat.

Darius Vâlcov nu a învățat nimic din această lecție. Consilierul premierului a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu fişa medicală a unui protestatar. Postarea lui Vâlcov a dispărut la scurt timp, iar consilierul a scris pe reţeaua de socializare că i-a fost ştearsă.

„#antifacontraromaniei #AntifaesteRezist. Postarea prin care arătam că un lider #rezist este sandilău cu acte mi-a fost ştearsă”, a scris Vâlcov pe Facebook.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

3 Ultimele informații certe

4 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

5 Un imbecil sinistru! Aceasta este adevărata față a PSD! Niște grohăitori în cloaca de prostie pe care au între…