Info. Răfuială politică? Șefii Poliției din Olt destituiți erau oamenii de casă ai deputatului PSD Dan Ciocan, prietenul lui Stănescu!

Info. Răfuială politică? Șefii Poliției din Olt destituiți erau oamenii de casă ai deputatului PSD Dan Ciocan, prietenul lui Stănescu!

Info. Răfuială politică? Șefii Poliției din Olt destituiți erau oamenii de casă ai deputatului PSD Dan Ciocan, prietenul lui Stănescu! Surse din politică declară că Dăncilă s-a folosit în mod cinic de tragedia de la Caracal pentru a-și regla conturile cu Clanul Stănescu de la Olt! Și Mirea de la Caracal și Alexe de la IPJ Olt erau oamenii de casă ai deputatului PSD Dan Ciocan. Prietenul și aliatul baronului Paul Stănescu, șeful PSD Olt. Prefectul Silviu Neacșu, demis și el, era omul de încredere al lui Stănescu.

Singurul care a rămas pe funcție este șeful IPJ Olt, Cristian Voiculescu. Și el era în concediu, la fel ca prefectul destituit. Da, dar el este omul lui Florin Iordache! Pe prefect l-au chemat din concediu pentru a putea fi destituit!

Dan Ciocan este liderul PSD Caracal. Fost militian pana in 1989, Ciocan a devenit un prosper om de afaceri. El si-a luat Bacalaureatul abia in anul 2010, pe cand avea 50 de ani, la Grupul Scolar de Arte si Meserii din Craiova. Ulterior si-a luat si licenta, la 56 de ani.

Despre afacerile lui Dan Ciocan a scris recent Jurnalul, publicatie care face parte chiar din trustul lui Dan Voiculescu.

„Deputatul Dan Ciocan s-a gandit ca nu exista persoana mai indreptatita sa repare parcarile din orasul in care traieste, iar sortii au fost de partea sa, din moment ce T Dancor Romconstruct SRL, firma pe care o controleaza, a castigat de una singura contractul de peste un milion de euro pentru lucrarile din Caracal.

Parlamentarul care este si presedinte al PSD Caracal a castigat pana acum peste 77 de milioane de euro din intelegeri cu statul, o performanta meritorie pentru un politician care a luat Bac-ul la 50 de ani si licenta de inginer agronom la 56 de ani. Pe de alta parte, fratele si asociatul sau din afaceri, Cornel Ciocan, a facut inchisoare pentru evaziune fiscala”, relata Jurnalul in luna aprilie a acestui an.

Si Cotidianul scrie ca sefii Politiei Olt sunt „oamenii PSD” si ca postul de sef al Politiei a fost tot timpul un „troc politic”. Cristian Voiculescu ar fi ajuns la sefia IPJ Olt dupa frictiunea dintre Liviu Dragnea si Paul Stanescu. Mai exact, lui Ionut Sarbu, fostul sef al Politiei Olt, inainte de Voiculescu, i s-ar fi terminat mandatul de imputernicire, iar postul nu a fost scos la concurs.

Asa a venit Voiculescu, care ar fi fost sprijinit de „aripa” Iordache, Valcov, Dragnea, spun surse din politie.

De altfel, Voiculescu a fost numit prin imputernicire in 31 martie 2019, la cinci luni dupa ce a dat examen pentru a ocupa un post de adjunct al Politiei Olt, acesta fiind notat cu 5,5, motiv pentru care a fost respins. Ca „recompensa”, a fost numit sef al IPJ Olt. Voiculescu era in concediu cand s-a produs crima din Caracal.


Dan Ciocan


Dan Cioca și Paul Stănescu la sediul PSD din Kiseleff


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...