Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Info. SCANDAL la Guvern! Dăncilă a cerut intimitate înainte de a vorbi cu președintele! A dat-o afară din birou pe spioana lui Dragnea!

Info. SCANDAL uriaș la Guvern! Dăncilă a cerut intimitate înainte de a vorbi cu președintele! A dat-o afară din birou pe spioana lui Dragnea! Acum Infractorul este foc și pară și-o suspectează pe Dăncilă că este mână-n mână cu președintele!

Ce s-a întâmplat? Premierul României a sunat la Cotroceni în cursul dimineții. Nici nu apucase bine să termine discuția cu consilierul prezidențial care îi răspunsese la telefon, că la Antena 3 era deja titrat pe ecrane că Viorica Dăncilă vorbește la telefon cu președintele. Automat, toate vuvuzelele Propagandei PSD au dat știrea. Însă fusese țeapă! Dăncilă nu vorbise cu președintele Iohannis, ci cu un consilier! Cine sunase la Antena 3? Anca Alexandrescu, bineînțeles. Sifonul lui Dragnea de lângă Dăncilă. 

Ce s-a întâmplat în continuare? La scurt timp, după ce a fost sunată de la președinție că urmează să fie apelată de președinte, Dăncilă i-a făcut un semn discret Ancăi Alexandrescu să părăsească biroul. Anca Alexandrescu a dat semne că vrea să rămână, făcând semn că are ordin de la „șeful”. Însă Dăncilă i-a spus pe un ton imperativ să părăsească încăperea! Și abia apoi a vorbit cu președintele.

Cert este că în intervenția în care a anunțat că refuză propunerile înaintate de Guvern, Iohannis n-a făcut obișnuitele remarci acide la adresa Vioricăi Dăncilă...


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Femei plimbate în lesă prin centrul Timișoarei

2 Asta o fi reală?

3 GRAV! Nu vă luați după poză! Este vorba despre SABOTAJUL UDMR / PSD la adresa intereselor României!

4 CULISE / Unde stă și ce program are Dăncilă în America

5 Traian Băsescu și crima imperfectă

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă