Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Info. SCANDAL la Guvern! Dăncilă a cerut intimitate înainte de a vorbi cu președintele! A dat-o afară din birou pe spioana lui Dragnea!

Info. SCANDAL uriaș la Guvern! Dăncilă a cerut intimitate înainte de a vorbi cu președintele! A dat-o afară din birou pe spioana lui Dragnea! Acum Infractorul este foc și pară și-o suspectează pe Dăncilă că este mână-n mână cu președintele!

Ce s-a întâmplat? Premierul României a sunat la Cotroceni în cursul dimineții. Nici nu apucase bine să termine discuția cu consilierul prezidențial care îi răspunsese la telefon, că la Antena 3 era deja titrat pe ecrane că Viorica Dăncilă vorbește la telefon cu președintele. Automat, toate vuvuzelele Propagandei PSD au dat știrea. Însă fusese țeapă! Dăncilă nu vorbise cu președintele Iohannis, ci cu un consilier! Cine sunase la Antena 3? Anca Alexandrescu, bineînțeles. Sifonul lui Dragnea de lângă Dăncilă. 

Ce s-a întâmplat în continuare? La scurt timp, după ce a fost sunată de la președinție că urmează să fie apelată de președinte, Dăncilă i-a făcut un semn discret Ancăi Alexandrescu să părăsească biroul. Anca Alexandrescu a dat semne că vrea să rămână, făcând semn că are ordin de la „șeful”. Însă Dăncilă i-a spus pe un ton imperativ să părăsească încăperea! Și abia apoi a vorbit cu președintele.

Cert este că în intervenția în care a anunțat că refuză propunerile înaintate de Guvern, Iohannis n-a făcut obișnuitele remarci acide la adresa Vioricăi Dăncilă...


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING USR / PLUS a câştigat Bucureștiul cu 46%! PNL s-a impus în Transilvania, PSD e pe primul loc în Moldova…

2 LIVE Primele rezultate provizorii după numărarea a 90.07% din voturi: PNL conduce, PSD pe doi, USR / PLUS pe tre…

3 OFICIAL USR / PLUS va câștiga alegerile europarlamentare! La ora 15.30: PSD-25,4%, USR / PLUS-23,6%, PNL-22,8%

4 ALERTĂ Mama primarului PSD al Constanței, dusă la poliție după ce a fost prinsă sustrăgând 5 buletine de vot!

5 Primul semnal. Rezultat alegeri europarlamentare Noua Zeelandă. Alianța USR / PLUS–64%, PNL–17%, PSD–6%

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul