Info. SCANDAL la Guvern! Dăncilă a cerut intimitate înainte de a vorbi cu președintele! A dat-o afară din birou pe spioana lui Dragnea!

Info. SCANDAL la Guvern! Dăncilă a cerut intimitate înainte de a vorbi cu președintele! A dat-o afară din birou pe spioana lui Dragnea!

Info. SCANDAL uriaș la Guvern! Dăncilă a cerut intimitate înainte de a vorbi cu președintele! A dat-o afară din birou pe spioana lui Dragnea! Acum Infractorul este foc și pară și-o suspectează pe Dăncilă că este mână-n mână cu președintele!

Ce s-a întâmplat? Premierul României a sunat la Cotroceni în cursul dimineții. Nici nu apucase bine să termine discuția cu consilierul prezidențial care îi răspunsese la telefon, că la Antena 3 era deja titrat pe ecrane că Viorica Dăncilă vorbește la telefon cu președintele. Automat, toate vuvuzelele Propagandei PSD au dat știrea. Însă fusese țeapă! Dăncilă nu vorbise cu președintele Iohannis, ci cu un consilier! Cine sunase la Antena 3? Anca Alexandrescu, bineînțeles. Sifonul lui Dragnea de lângă Dăncilă. 

Ce s-a întâmplat în continuare? La scurt timp, după ce a fost sunată de la președinție că urmează să fie apelată de președinte, Dăncilă i-a făcut un semn discret Ancăi Alexandrescu să părăsească biroul. Anca Alexandrescu a dat semne că vrea să rămână, făcând semn că are ordin de la „șeful”. Însă Dăncilă i-a spus pe un ton imperativ să părăsească încăperea! Și abia apoi a vorbit cu președintele.

Cert este că în intervenția în care a anunțat că refuză propunerile înaintate de Guvern, Iohannis n-a făcut obișnuitele remarci acide la adresa Vioricăi Dăncilă...


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...