Info. Vâlcov ar fi depus trei denunțuri împotriva lui Dragnea la DNA, săptămâna trecută! Vâlcov nu este la primul denunț, în trecut l-a denunțat și pe Blaga!

Info. Vâlcov ar fi depus trei denunțuri împotriva lui Dragnea la DNA, săptămâna trecută! Vâlcov nu este la primul denunț, în trecut l-a denunțat și pe Blaga!

Info. Vâlcov ar fi depus trei denunțuri împotriva lui Dragnea la DNA, săptămâna trecută! Informația, care circulă intens în PSD, este confirmată și de o publicație fidelă lui Dragnea, Național. Vâlcov nu este la primul denunț, în trecut l-a denunțat și pe Blaga! Chiar a cerut, ÎN 2015, să fie supus testului cu detectorul de minciuni pentru a certifica autenticitatea celor declarate împotriva fostului lider al PDL.

 „Pentru ca, da, asa dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, ”Creierul  PSDragnea” a fost prima ”veriga slaba” care a cedat dupa condamanarea definitiva a sefului sau de partid si s-a apucat de scris la greu. Ba mai mult, graba cu care acesta a dat fuguta pe usa din spate a DNA-ului chiar saptamana trecuta nu inseamna ca Valcov nu si-a facut din timp  temele.  Pentru ca, dupa cum sustin surse apropiate anchetei, nu doar ca acesta ar fi luat-o pe urmele lui Sadoveanu, dar chiar a venit cu ”punguta” cu documente la el. Ceea ce inseamna ca, de aceasta data e mai ”groasa” ca niciodata pentru Dragnea! In timp ce Valcov, daca tot a luat-o pe aceasta carare oricum batatorita  a delatiunii, nu trebuie sa uite ca daca tot viseaza cu ochii deschisi la o eventuala injumatatire a pedepsei, atunci trebuie sa dovedeasca pana in ultima clipa ca trebuie sa-si dovedeasca pe deplin ”sincera colaborare” cu organele de ancheta. Ceea ce, in afara de Dragnea, da deja frisoane multor altor lideri pesedisti ”pe rit vechi”…

A deschis sezonul

Darius Valcov este ”eminenta cenusie” care a reusit sa impuna, cu sprijinul neconditionat al lui Liviu Dragnea, cei drept, linia dura a programului de guvernare a intregului Partid Social Democrat. Chiar si atunci cand semnalele pana si din interiorul partidului privind decontul electoral pentru ”viziunile” economico-financiare ale ”creierului” pesedist se inmultisera tot mai alarmant. Numai ca Liviu Dragnea avea o intelegere cu Darius Valcov ca ii da mana libera in tot ceea ce priveste economia si uite ca s-a tinut de ea pana in ultima clipa. La fel ca si Darius Valcov, ce-i drept… Numai ca acesta, chiar a doua zi dupa ”ingenuncherea” definitiva a ”ayatollahului” pesedist a si dat buzna, mai sa sparga usile procurorilor, ca sa fie primul care deschide sezonul delatiunilor contra celui al carui ghiul inca il pupa cu doar cateva zeci de ore inainte. Iar daca la un anumit nivel al sistemului, nevoia spovedaniei ”de indata” a lui Darius Valcov nu prea a mai mirat pe nimeni, totusi sunt si initiati care se asteapta ca gestul acestuia sa fie preluat din mers si de alti ”fundamentalisti” pesedisti. Oricum, ramane de vazut cine se va mai prinde in ”hora” transformarii lui Liviu Dragnea dintr-un troll inconstient al adevaratilor baieti destepti din sistem, in unicul vinovat de  serviciu al tuturor relelor din ultimii ani de guvernare. Insa cel putin  in ceea ce il priveste pe Darius Valcov, cel care doar in urma cu cateva saptamani nu se abatea de la principiul ”si da-i si lupta cu statul paralel”, calculele sale sunt cat se poate de pragmatice. Ultima dorinta a acestuia fiind sa obtina, fie si in ultima clipa, o injumatatire a pedepsei. Ceea ce nu este putin lucru, tinand cont ca la ”prima strigare” a primit direct o condamnare de opt ani de inchisoare…”, scrie Cătăilin Tache în  Național.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa