Info/Noile negocieri în PSD: Tudose-președinte, Ciolacu, președinte executiv, Stănescu-secretar general

Info/Noile negocieri în PSD: Tudose-președinte, Ciolacu, președinte executiv, Stănescu-secretar general

Conform informațiilor de ultimă oră intrate în posesia Comisarul.ro, în PSD se duc negocieri de ultimă oră privind noua structură de conducere a partidului din perspectiva congresului. Se pare că Marcel Ciolacu i-ar ceda funcția de președinte lui Mihai Tudose, el urmând să candideze pe lista lui Tudose pe poziția de președinte executiv, spun sursele noastre. Paul Stănescu ar urma să fie, la fel ca acum, secretar general. Conform surselor Comisarul, Tudose o vrea zburată pe Rovana Plumb din funcțiile de conducere și readucerea lui Adrian Țuțuianu, cu „scuze publice”. De asemenea, Tudose vrea raderea conducerilor tuturor organizațiilor din Ardeal și Banat, pe care i-ar fi numit „mâțe moarte”.

Organizația din Brăila PSD a decis să adresez o invitație  de a se înscrie în partid tuturor membrilor Pro România din județ care au demisionat recent din partidul condus de Victor Ponta. Invitația îl vizează în  primul rând pe europarlamentarul Mihai Tudose, fost premier, care conducea organizația județeană a Pro România.

Conducerea organizației PSD Brăila s-a reunit sâmbătă pentru a lua o decizie oficială în ce-i privește pe demisionarii din Pro România.

”Biroul organizației județene a hotărât să adreseze invitația către cei care au activat în cadrul Pro România, membri și simpatizanți, către toți brăilenii care împărtășesc valorile social-democrate, de a adera la organizația PSD pentru ca împreună să îndeplinim proiectele sociale , economice și politice ale județului Brăila”, se arată într-un comunicat de presă semnat  de președintele PSD Brăila, Ion Rotaru.

Mihai Tudose a demisionat pe 2 decembrie din Pro România , în urma unui conflict deschis cu Victor Ponta. Fostul premier Tudose, care a obținut în filiala din Brăila cel mai mare scor la europarlamentare, a intrat în coliziune cu Ponta după ce acesta îl acuzase că a negociat pentru votarea guvernului Ludovic Orban.

După schimburi de replici pe rețelele sociale, Tudose i-a cerut lui Ponta să demisioneze din partid însă, până la urmă, el a plecat din partid, urmat de întreaga organizație județeană Brăila.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”