Informație. Adevăratul premier al României, Darius Vâlcov, negociază la această oră cu industria gazelor modificarea OUG pentru taxe și impozite.

Informație. Adevăratul premier al României, Darius Vâlcov, negociază la această oră cu industria gazelor modificarea OUG pentru taxe și impozite.

Informație. Adevăratul premier al României, Darius Vâlcov, negociază la această oră cu industria gazelor modificarea OUG pentru taxe și impozite. Darius Vîlcov și Florin Ciocănelea negociază cu industria gazelor modificarea OUG pentru taxe și impozite. Gazele din Marea Neagră, scutite de la plafonarea prețului, dezvăluie  G4Media.ro .

 Consilierii premierului Dăncilă, Darius Vîlcov și Florin Ciocănelea, negociază la această oră la sediul guvernului cu reprezentanții industriei extractive posibile modificări ale proiectului de OUG care stabilește noi taxe și impozite în economie, au declarat pentru  G4Media.ro surse guvernamentale.

La întâlnire participă reprezentanți ai marilor producători de gaze – Romgaz, Petrom, ai industriei extractive (ROPEPCA), dar și ai distribuitorilor de gaze, potrivit surselor citate.

Una dintre concesiile făcute de echipa premierului este exceptarea gazele care vor fi extrase din Marea Neagră de la plafonarea prețului. Reamintim că în varianta inițială a OUG, prezentată marți seară de Ministerul Finanțelor, producătorii erau obligați să vândă gazele produse în România la un preț de maxim 8 lei / MegaWatt oră.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”