Informație. Adina Florea va cere REȚINEREA Laurei Codruța Kovesi! Punerea sub acuzare a fost ordonată marți de Dragnea!

Informație. Adina Florea va cere REȚINEREA Laurei Codruța Kovesi! Punerea sub acuzare a fost ordonată marți de Dragnea!

Informație. Adina Florea va cere REȚINEREA Laurei Codruța Kovesi! Punerea sub acuzare a fost ordonată marți de Dragnea! Conform informațiilor Comisarul.ro, procurorul Adina Florea, cea care a recunoscut joi dimineață că a pus-o sub acuzare pe Kovesi în urma unei plângeri a lui Sebastian Ghiță, va cere vineri reținerea fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi. Potrivit acelorași informații, șansele ca LCK să fie reținută sunt zero, deoarece acest act procedural trebuie să fie avizat de secția de procurori a CSM.

Vă reamintim că tot Comisarul.ro a anunțat în exclusivitate că decizia punerii sub acuzare a Laurei Codruța Kovesi a fost luată marți în biroul lui Dragnea de la Parlament. La scurt timp după ce s-a finalizat audierea prin videoconferință a lui Sebastian Ghiță.

Conform surselor noastre, Ghiță ar fi declarat sub jurământ că i-a dat fostei șefe a DNA mită sub formă de bani și obiecte vestimentare.

Citește și  Informație. Decizia punerii sub acuzare a Laurei Codruța Kovesi a fost luată marți la prânz în biroul lui Dragnea! Cine este procurorul de caz



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...