Informație. Adina Florea va cere REȚINEREA Laurei Codruța Kovesi! Punerea sub acuzare a fost ordonată marți de Dragnea!

Informație. Adina Florea va cere REȚINEREA Laurei Codruța Kovesi! Punerea sub acuzare a fost ordonată marți de Dragnea!

Informație. Adina Florea va cere REȚINEREA Laurei Codruța Kovesi! Punerea sub acuzare a fost ordonată marți de Dragnea! Conform informațiilor Comisarul.ro, procurorul Adina Florea, cea care a recunoscut joi dimineață că a pus-o sub acuzare pe Kovesi în urma unei plângeri a lui Sebastian Ghiță, va cere vineri reținerea fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi. Potrivit acelorași informații, șansele ca LCK să fie reținută sunt zero, deoarece acest act procedural trebuie să fie avizat de secția de procurori a CSM.

Vă reamintim că tot Comisarul.ro a anunțat în exclusivitate că decizia punerii sub acuzare a Laurei Codruța Kovesi a fost luată marți în biroul lui Dragnea de la Parlament. La scurt timp după ce s-a finalizat audierea prin videoconferință a lui Sebastian Ghiță.

Conform surselor noastre, Ghiță ar fi declarat sub jurământ că i-a dat fostei șefe a DNA mită sub formă de bani și obiecte vestimentare.

Citește și Informație. Decizia punerii sub acuzare a Laurei Codruța Kovesi a fost luată marți la prânz în biroul lui Dragnea! Cine este procurorul de caz


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români

4 „Îmi cer scuze, n-aveam bani ieri!”

5 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante