Informație-BOMBĂ! PSD Cluj a trecut în tabăra anti-Dragnea. Numărul filialelor care nu-l mai susțin pe Dement a ajuns la 16 SURSE

Informație-BOMBĂ! PSD Cluj a trecut în tabăra anti-Dragnea. Numărul filialelor care nu-l mai susțin pe Dement a ajuns la 16 SURSE

Informație-BOMBĂ! PSD Cluj a trecut în tabăra anti-Dragnea. Numărul filialelor care nu-l mai susțin pe Dement a ajuns la 16. Președintele interimar al filialei PSD Cluj, Horia Nasra, ar fi trecut în tabăra anti-Dragnea, deși este unul din liderii promovați de actualul liderul al partidului, scrie Ziuadecluj.ro. Astfel, numărul filialelor care nu-l mai susțin pe liderul PSD ar fi ajuns la 16.

Potrivit sursei citate, ultima dispută, care, în ceea ce priveşte PSD Cluj, ar fi “umplut paharul”, s-a petrecut luni, în şedinţa grupului parlamentar PSD, când “deputatul mitralieră”, Cătălin Rădulescu, a avut un schimb dur de replici Mihai Tudose și Marcel Ciolacu, iar Nasra i-ar fi luat partea fostului premier, au declarat sursele ZIUA de Cluj.

Totul a pornit de la propunerea lui Rădulescu, făcută în ședința grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților, de sancționare a Gabrielei Firea pentru pentru criticile formulate de primarul capitalei la adresa conducerii partidului.

Contactat de ZIUA de Cluj, Horia Nasra a refuzat să comenteze subiectul, rezumându-se să declare doar că “orice discuţie politică legată de PSD o am doar în Comitetul Executiv”.

“Defectarea” PSD Cluj este o veste extrem de proastă pentru Liviu Dragnea, dată fiind influența pe care Clujul o are la București și în zona Transilvaniei, atât în politică, cât şi în mediul de business, dar și prin faptul că această schimbare de optică deschide calea filialelor care până acum stăteau în expectativă de a se alătura unei viitoare “coaliţii anti-Dragnea”.

Numărul organizațiilor județene care nu îl mai susțin pe Liviu Dragnea a ajuns, astfel, la 16. Alături de Cluj, cel mai nou sosit în clubul anti-Dragnea, se mai află Timiș, Caraș Severin, trei organizații de sector din Capitală, Ilfov, Vrancea, Dâmboviţa, Olt, Argeș, Buzău, Vaslui, Constanța, Giurgiu și Brăila.

Liderii filialelor din Bistriţa, Mureş și Sălaj se află în expectativă, dar ar putea fi convinși de cei de la Cluj să se alăture “opoziției” din PSD. De asemenea, în tabăra nehotărâților mai sunt pesediștii din Hunedoara, Iași, Prahova.

Nucleul dur al susţinătorilor lui Dragnea rămâne în judeţele Teleorman, Satu Mare, Maramureș, Brașov, Sibiu, Alba, Harghita, Covasna, Arad, Ialomiţa, Galaţi, Vâlcea, Gorj, Dolj, Bacău, Botoșani, Neamţ și în trei organizaţii de sector din Bucureşti.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 „A fost un semn de respect pentru munca mea” / Româncă din Italia, proprietara unui bar, impresionată de gestul a trei tineri: au intrat noaptea și au b…

5 ULTIMA ORĂ Mândria a egalat prostia! / Rusia amenință că va lovi viitoarea fabrică de drone turcești Bayraktar din Ucraina