Informație. Candidații lui Voiculescu de pe lista PSD vor pleca la PPUSL imediat după validare! Dragnea, în râcă mare cu baronii, care îl acuză de înșelăciune!

Informație. Candidații lui Voiculescu de pe lista PSD vor pleca la PPUSL imediat după validare! Dragnea, în râcă mare cu baronii, care îl acuză de înșelăciune!

Informație. Candidații lui Voiculescu de pe lista PSD vor pleca la PPUSL imediat după validare! Dragnea, în râcă mare cu baronii, care îl acuză de înșelăciune! Carmen Avram, Chris Terheș și Maria Grapini vor părăsi PSD imediat după validarea mandatelor de europarlamentari și se vor înscrie în PPUSL, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), partidul patronat de Dan Voiculescu și condus acum de fostul primar de sector Cristian Popescu Piedone. Surse din anturajul conducerii PSD susțin că Dragnea este acuzat de baroni ca Oprișan și Dumitru Buzatu că i-ar fi înșelat, ținând ascunsă înțelegerea cu patronul Antena 3 despre oamenii care vor candida pe lista PSD! Buzatu este cel mai vehement, el dorind să-și trimită soția la Bruxelles.

Practic, din cele 9 mandate pe care le va obține conform sondajelor PSD, 3 vor fi cedate automat lui Dan Voiculescu...





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”