Informație. Ce sondaj i-a prezentat, de fapt, Pieleanu, Vioricăi Dăncilă

Informație. Ce sondaj i-a prezentat, de fapt, Pieleanu, Vioricăi Dăncilă

Informație. Ce sondaj i-a prezentat, de fapt, Pieleanu, Vioricăi Dăncilă. Cifrele sunt dezastruoase pentru PSD! Și Pieleanu a luat în calcul o prezență la vot de doar 40% în primul tur, spun sursele noastre.

Care sunt cifrele, de fapt:

Klaus Iohannis- 36%

Dan Barna- 27%

Viorica Dăncilă- 16%

Candidat ProRomânia- 5%

Candidat PMP- 4%

Candidat UDMR- 4%

Călin Popescu Tăriceanu- 4%

Alți candidați- 4%

Ce se bârfește în piață

La Ponta s-ar fi apăsat pe buton și se fac presiuni mari asupra lui să dea voturile la PSD, să nu pună candidat. S-ar putea ca nici PMP să nu pună până la urmă candidat. Băsescu are, în ultimul timp, de când este vecin cu Dăncilă, relații foarte strânse cu ea. Mai mult, PSD controlează CNSAS. Și Băsescu este foarte interesat să nu mai apară și alte documente legate de colaborarea sa. Nu este exclus ca, până la urmă, și Tăriceanu să fie răzgândit. Aceleași surse mai spun că și Voiculescu și-ar putea retrage candidatul. La pachet cu izolarea lui Liviu Pleșoianu, care dă mari bătăi de cap prin deruta pe care a produs-o într-o anumită zonă din PSD.

Practic, cei care se află în spatele acestei strategii vor să formeze un Pol de Centru-Stânga cu care să se meargă la prezidențiale, locale și parlamentare. Denumirea nu este bătută în cuie, este generică, deocamdată.

Miza pe termen scurt, de criză, este accederea în turul doi și eliminarea USR/PLUS. Pe această pistă vor merge începând de acum păpușarii. Cu mizeriile și manipulările.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...