Informație. Marți după-amiază, Viorica Dăncilă și-a scris demisia. Documentul se află la Toni Greblă! Amănunte INCENDIARE!

Informație. Marți după-amiază, Viorica Dăncilă și-a scris demisia. Documentul se află la Toni Greblă! Amănunte INCENDIARE!

Informație. Marți după-amiază, Viorica Dăncilă și-a scris demisia. Documentul se află la Toni Greblă! Amănunte INCENDIARE! Marți după-amiază s-a consumat unul dintre cele mai penibile și josnice momente din politica românească de la Revoluție încoace! Cea mai mare parte a acestui episod s-a petrecut în biroul lui Dragnea, la Camera Deputaților. Dragnea i-ar fi jignit într-un asemenea hal pe Viorica Dăncilă și pe Tudorel Toader încât Dăncilă a început să plângă. Și s-a dus la Guvern unde a plâns aproape o oră.

Înainte, îl chemase la ea pe secretarul general al Guvernului, Toni Greblă. Iar acesta a așteptat în anticameră neștiind ce se întâmplă. L-a sunat pe Dragnea să-l întrebe, dar acesta i-a spus că nu-l interesează ce face „premierul României”.

Însă lucrurile s-au precipitat, la un moment dat. Din biroul premierului a ieșit agitată Anca Alexandrescu. Care l-a luat deoparte pe Greblă și i-a șoptit ceva la ureche. Toni Greblă a părăsit încăperea precipitat și s-a întors după vreo douăzeci de minute. Nu a mai cerut, la întoarcere, să fie anunțat. A intrat direct în cabinetul Vioricăi Dăncilă.

Conform informațiilor noastre, Viorica Dăncilă își scrisese deja demisia la acel moment. Însă nu a înregistrat-o, pentru că și-a dat seama că nu avea cum! Așa că i-a înmânat-o lui Toni Greblă. Fără să spună nimic.

Potrivit acelorași surse, Dăncilă a promis în cadrul vizitei din SUA, dar și în cadrul discuțiilor cu oficialii europeni că nu va adopta acte care să permită grațierea mascată a unei singure persoane. Mai mult, în urma ultimei vizite a președintelui la Cotroceni, între cei doi s-ar fi deschis un canal de comunicare informal.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia