Informație. PSD decontează crunt în sondaje tragedia de la Caracal! Cifrele sunt DEZASTRUOASE! Surse: Dăncilă și-ar putea retrage candidatura la prezidențiale!

Informație. PSD decontează crunt în sondaje tragedia de la Caracal! Cifrele sunt DEZASTRUOASE! Surse: Dăncilă și-ar putea retrage candidatura la prezidențiale!

Informație. PSD decontează crunt în sondaje tragedia de la Caracal! Cifrele sunt DEZASTRUOASE! Surse: Dăncilă și-ar putea retrage candidatura la prezidențiale! Sursele noastre spun că decizia de a amâna congresul PSD a venit la sugestia lui Marius Pieleanu, care i-a cerut Vioricăi Dăncilă să aștepte reacția populară la tragedia de la Caracal. Congresul fusese anunțat oficial pe 3 august. Luni seară s-a luat decizia amânării congresului până pe 24 august. Asta după ce tot Pieleanu i-a arătat primele reacții ale oamenilor după tragedia de la Caracal. PSD decontează aproape 100%!

În aceste condiții, i-ar fi spus Pieleanu, PSD s-ar putea prăbuși undeva pe la 12-13% în sondaje. Iar o candidatură la prezidențiale a Vioricăi Dăncilă ar însemna o iritare în plus a populației. Să nu uităm, ar fi spus Pieleanu, că mai vine și 10 august!

Atmosferă apăsătoare la CEx-ul de luni

Social democrații se tem că tragedia de la Caracal va amplifica și va alimenta protestele la adresa guvernării și va menține un val de ură la adresa partidului. Surse social democrate au declarat pentru  HotNews.ro că Viorica Dăncilă le-ar fi reproșat liderilor PSD că au lăsat-o singură și nu au reacționat public în cazul tragediei de la Caracal.

Social democrații au cerut lămuriri și au întrebat-o pe Dăncilă în ședința CEX de ce nu a ieșit public ministrul de Interne să prezinte raportul în cazul situației de la Caracal. În replică, premierul le-a spus acestora că raportul va fi discutat în CSAT și abia apoi va fi prezentat public.

Potrivit surselor HotNews.ro, președintele comisiei de Apărare, Dorel Căprar, i-ar fi informat pe liderii PSD despre discuțiile cu reprezentanții STS și înregistrările audio pe care aceștia le-au prezentat la comisia de specialitate din Parlament.

Din sală, un lider social democrat ar fi invocat faptul că tragedia de la Caracal ar fi fost orchestrată de servicii ca să distrugă partidul. Premierul ar fi interveni spunând că opoziția și Iohannis încearcă să profite electoral de această situație. "Se încearcă ca partidul să fie scos vinovat în cazul tragediei de la Caracal și să se mențină valul de ură la adresa PSD. Trebuie să ne așteptăm la proteste noi pentru data de 10 august" ar fi spus Viorica Dăncilă în ședința CEX, potrivit surselor citate.

Totodată, președintele PSD le-ar fi reproșat colegilor că au lăsat-o singură și că nu a intervenit public niciun social-democrat în scandalul de la Caracal. "Simt că nu suntem o echipă", le-ar fi spus Dăncilă. Premierul ar fi spus că USR-ul a gestionat foarte bine politic situația și că a speculat momentul ieșind cu declarații la finalul ședinței comisiei de Apărare din Parlament în timp ce PSD nu a avut nicio reacție.

De precizat este că la finalul ședinței CEX, Viorica Dăncilă nu a făcut declarații de presă și a evitat jurnaliștii urcând în mașina de serviciu care a ieșit printr-o ieșire laterală a clădirii PSD.

Câțiva protestatari au încercat să blocheze ieșirea mașinilor liderilor PSD din curtea sediului PSD din Băneasa. "Aveți copii acasă? Dormiți bine? Vă simțiți bine?”, au strigat protestatarii către liderii social democrați care părăseau clădirea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BRRR! / „Dacă va atinge țărmul, va fi o situație conform articolului 5”

2 „Câinele turbat” despre Armata Rusiei: „Stupidă din punct de vedere operațional” și „incompetentă tactic”.

3 Noi detalii despre românca ucisă de rechin în Egipt

4 Cum a găsit CNSAS documentele olografe care au dovedit că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei