Informație. PSD scade cu un punct pe lună în sondaje! Pleșoianu ar putea depăși candidatul oficial al partidului la primul tur, în noiembrie, la prezidențiale!

Informație. PSD scade cu un punct pe lună în sondaje! Pleșoianu ar putea depăși candidatul oficial al partidului la primul tur, în noiembrie, la prezidențiale!

Informație. PSD scade cu un punct pe lună în sondaje! Pleșoianu ar putea depăși candidatul oficial al partidului la primul tur, în noiembrie, la prezidențiale! Se pare, oameni buni, că românilor le-a venit, în sfârșit, mintea la cap. Și PSD va rămâne, în rundele de alegeri ce vor urma, doar un partid de nișă, un fel de PRM. Conform informațiilor noastre, așa zisul nucleu dur al votanților PSD s-a spart. Și o ia razna spre Pro România lui Ponta și Pleșoianu.

PSD, spun sursele noastre, continuă să piardă câte un punct procentual pe lună după alegerile din 26 mai. Și spun deja măsurătorile, trepanatul ăla de Pleșoianu ar putea să bată candidatul oficial al PSD la primul tur al prezidențialelor! În niciun caz nu mai poate fi vorba ca PSD să intre cu candidatul său în turul doi! 

Conform estimărilor care se fac la această oră, Iohannis și candidatul USR/PLUS vor avea împreună peste 60% din voturi la primul tur!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

2 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

3 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 A comis-o! Un sfârc nărăvaș a sărit din cupa sutienului Biancăi Drăgușanu!