Informație. PSD scade cu un punct pe lună în sondaje! Pleșoianu ar putea depăși candidatul oficial al partidului la primul tur, în noiembrie, la prezidențiale!

Informație. PSD scade cu un punct pe lună în sondaje! Pleșoianu ar putea depăși candidatul oficial al partidului la primul tur, în noiembrie, la prezidențiale! Se pare, oameni buni, că românilor le-a venit, în sfârșit, mintea la cap. Și PSD va rămâne, în rundele de alegeri ce vor urma, doar un partid de nișă, un fel de PRM. Conform informațiilor noastre, așa zisul nucleu dur al votanților PSD s-a spart. Și o ia razna spre Pro România lui Ponta și Pleșoianu.

PSD, spun sursele noastre, continuă să piardă câte un punct procentual pe lună după alegerile din 26 mai. Și spun deja măsurătorile, trepanatul ăla de Pleșoianu ar putea să bată candidatul oficial al PSD la primul tur al prezidențialelor! În niciun caz nu mai poate fi vorba ca PSD să intre cu candidatul său în turul doi! 

Conform estimărilor care se fac la această oră, Iohannis și candidatul USR/PLUS vor avea împreună peste 60% din voturi la primul tur!


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Antena 3 l-a „omorât” și pe tatăl interlopului ucis în această dimineață!

3 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

4 Unde e poliția?! / Filmul și motivul uciderii în Giulești a interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. O …

5 Acest cretin este membru PSD și bugetar