Informație/14 polițiști din Capitală, izolați la domiciliu după ce au intrat în contact cu un bărbat testat pozitiv cu COVID 19

Informație/14 polițiști din Capitală, izolați la domiciliu după ce au intrat în contact cu un bărbat testat pozitiv cu COVID 19

Informație/14 polițiști din Capitală, izolați la domiciliu după ce au intrat în contact cu un bărbat testat pozitiv cu COVID 19.

 14 polițiști de la mai multe structuri din Capitală s-au autoizolat la domiciliu după ce au intrat în contact cu o persoană care a fost depistată cu coronavirus, au declarat surse din Ministerul de Interne pentru G4Media.ro . Bărbatul a fost confirmat pozitiv cu COVID 19 pe 13 martie, iar cu o săptămână înainte a mers la o activitate sportivă cu mai mulți agenți și șefi din poliție, conform acelorași surse.

Polițiștii suspecți de noul virus provin de la sectorul 4, secțiile 14, secția 15 și de la Serviciul Omoruri, au explicat sursele menționate anterior. Ei vor fi testați medical.

Bărbatul confirmat cu coronavirus ar fi avut contact direct sau indirect cu pacientul de la spitalul Gerota, fostul ofițer MAI care a mințit că nu a fost plecat din țară, deși venise din Israel.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...