Informații ȘOCANTE! Franța, DOVADA că Europa este ÎNGENUNCHEATĂ de ISLAM!

Informații ȘOCANTE! Franța, DOVADA că Europa este ÎNGENUNCHEATĂ de ISLAM!

11-15 martie 2012 – Islamistul Mohamed Merah omoară 3 militari la Toulouse și Montauban.

19 martie 2012 – Același Mohamed Merah ucide la Toulouse 3 copii și pe unul dintre parinții acestora.

25 mai 2013 – Un islamist îi taie gâtul unui soldat francez în cartierul Defense din Paris, cu intenția de a-l decapita.

20 decembrie 2014 – Un islamist intră în comisariatul din Joue – Les – Tours și rănește grav cu cuțitul 3 polițiști. Este împușcat.

21 decembrie 2014 – La Dijon, un islamist aflat la volanul unei mașini intră, in timp ce striga “Allah Akbar”, în trecători: 13 pietoni sunt răniți.

22 decembrie 2014 – La Nantes, un islamist aflat la volanul unei camionete intră în mulțime strigând “Allah Akbar”: 1 mort și 9 răniți.

7 ianuarie 2015 – La Paris, frații Kouachi atacă sediul Charlie Hebdo: 12 morți și 11 răniți.

8 ianuarie 2015 – Islamistul Amedy Coulibaly o împușcă mortal pe polițista Clarissa Jean-Philippe și rănește grav un alt polițist.

9 ianuarie 2015 – Același Amedy Coulibaly atacă la Paris un magazin Hyper Cacher: 4 morți.

După atentatele care au zguduit Parisul, Francois Hollande anunță că “Franța este în război cu terorismul”. Frații Kouachi și Amedy Coulibaly erau “fișați S” ( se aflau în evidența serviciilor secrete) și la data comiterii atentatelor ar fi trebuit să fie în închisoare. Justiția franceză i-a eliberat insă înainte de termen.

Pentru că Franța se află acum în război cu terorismul islamic, Direcția Generală de Securitate Internă (DGSI) interzice difuzarea pe ecrane a filmului “L’Apôtre” – Apostolul, dar permite difuzarea filmului lui Abd Al-Malik – “Allah binecuvântează Franța”! Libertatea de expresie interzisă de jihadiști la Charlie Hebdo, este repusă în drepturi de DGSI. Bernard Cazeneuve – ministrul de interne – îl atenționează pe Sarkozi că, în numele Convenției europene pentru drepturile omului, Franța va permite jihadiștilor săi să se reîntoarcă acasă din Siria.

3 februarie 2015 – La Nisa, islamistul Moussa Coulibaly atacă cu cuțitul 3 soldați ce asigurau paza unui centru comunitar evreiesc.

Bernard Cazeneuve informează presa ca guvernul a luat o nouă masură împotriva terorismului islamic: Franța va aduce din Algeria și Maroc, 300 de recitatori ai Coranului.

19 aprilie 2015 – Islamistul algerian Sid Ahmed Ghlam o ucide pe Aurélie Châtelain, în timp ce încerca să fure mașina acesteia, pentru a o folosi într-un atentat asupra a două biserici din Villejuif.

29 aprilie 2015 – Premierul Manuel Valls anunță crearea unei structuri “care să acorde sprijin tinerilor întorși din zonele de conflict”! “E timpul ca acești tineri să-și regăsească locul în societatea noastră” – declară el !

Guvernul francez alocă Administrației penitenciarelor suma de 100 milioane euro pentru înființarea centrelor de deradicalizare a islamiștilor. În aceste centre, musulmanii radicalizați sunt “obligați” să participe la meciuri de fotbal, ședinte de scufundare subacvatică, plimbări cu bicicleta și cursuri pentru inițierea în box și artele marțiale.

26 iunie 2015 – Islamistul Yassin Salhi pătrunde cu mașina de la serviciu într-o uzină de gaz industrial, cu intenția de a o arunca în aer. Nu reușeste decât să-l decapiteze pe patronul său și să înfigă capul acestuia în grilajul împrejmuitor, alături de un drapel al Statului Islamic. Era “fișat S”, așadar se afla în evidența serviciilor secrete.

21 august 2015 – Înarmat cu un kalașnikov, islamistul Ayoub El Khazzani se urcă la bordul trenului Thalys și deschide focul. Atentatul eșuează numai datorită intervenției eroice a 2 soldați americani aflați în concediu. 3 persoane sunt rănite. Islamistul era “fișat S”.

Septembrie 2015 – Franța se află în continuare sub amenințare teroristă, iar războiul împotriva terorismului islamic continuă. Aflat în inchisoare, și considerat unul dintre cei mai periculoși teroriști din istoria Franței, francezul convertit la islam, Jérémy Jacques Claude Bailly – poreclit și Abderrahmane, primește din partea justiției franceze o saptămână de învoire. Profitand de permisie, Abderrahmane se pierde definitiv “în peisaj”.

6 octombrie 2015 – În Seine – Saint – Denise, un musulman radicalizat, “fișat S”, împușcă în cap un polițist. Ar fi trebuit să se afle în acel moment în inchisoare, dar profitând de permisia obținută (!) a ieșit și nu s-a mai întors.

13 noiembrie 2015 – Serie de atentate islamiste comise la Paris de un comando format din 8 jihadiști: 132 de morți și peste 200 de răniți. Parafrazându-l pe Manuel Valls s-ar putea spune că “tinerii reîntorși din zonele de conflict și-au găsit locul în societatea franceză.”

O hecatombă umană, un măcel groaznic, efect logic al unei politici de toleranță maximă, în realitate unica “armă” folosită în lupta contra teroriștilor islamiști. Președintele Francois Hollande – scos cu greu de garda sa de pe Stade de France, la portile căruia islamiștii se aruncau în aer – le reamintește francezilor că “Franța este în război cu terorismul” și proclamă starea de urgență. Guvernul anunță că va închide moscheile în care se predică “un mesaj radical”. Sunt închise 3 moschei. Justiția franceză decide imediat ca două să fie redeschise!

1 ianuarie 2016 – Un islamist încearcă să calce cu mașina, în timp ce striga “Allah Akbar”, pe cei 4 soldați ce păzeau Marea Moschee din Valence. În final este împușcat. Un soldat este rănit.

7 ianuarie 2016 – Islamistul Tarek Belgacem atacă înarmat cu un topor și un dispozitiv exploziv improvizat un comisariat din Paris. Este doborât de focul deschis de polițiști.

25 mai 2016 – În fața unei comisii de anchetă a Parlamentului, Patrick Calvar, directorul general al DGSI (același care a interzis difuzarea filmului “Apostolul”), anunță că “serviciile interne si-au orientat resursele pentru supravegherea mai atentă a expremei drepte”, care urmărește, atenționează el, să provoace tulburări inter-comunitare!

14 iunie 2016 – În timp ce DGSI este ocupat să monitorizeze “extrema dreaptă”, islamiștii lovesc din nou. La Yvelines, un comisar de poliție și soția sa sunt uciși cu lovituri de cuțit de către un islamist notoriu. Arestat și condamnat la doar 2 ani și jumătate pentru pregătirea de atentate teroriste (!), aproape imediat după ce a fost eliberat din închisoare, Larossi Abballa a trecut, cu complicitatea statului francez, din nou la atac. De data aceasta letal. Bineînțeles, era în evidența DGSI.

15 iunie 2016 – Premierul Manuel Valls i-a apărarea, pe FranceInter, serviciilor de informații și îi anunță pe francezi, cum a făcut-o și după Charlie Hebdo, că “lupta împotiva terorismului va dura o generație”și că “și alți nevinovați își vor pierde viața.”

14 iulie 2016 – Sărbătoarea naționala a Franței – Într-un interviu, Francois Hollande declara că va continua hotărât lupta împotriva extremei drepte și ca va ridica starea de urgență pe 26 iulie. “Ceea ce ne amenință este populismul” – spune el. După câteva ore, la Nisa, islamistul Mohamed Lahouaiej Bouhlel intră cu un camion de 19 tone în cei adunați pe Promenade des Anglais: 84 de morți și peste 200 de răniți. Francois Hollande, fiind președintele, este cel mai informat om din Franța. Asta datorită DGSI care îi trimite zilnic rapoartele de analiză informativă.

Parlamentul francez decide prelungirea stării de urgență cu încă 6 luni. Manuel Valls declară în fața Parlamentului: “Chiar dacă aceste cuvinte sunt dure este de datoria mea să le pronunț: vor mai fi alte atentate și vor mai fi și alți nevinovați uciși. Noi trebuie nu să ne obișnuim, niciodată, dar să învățăm să trăim cu această amenințare. Să trăim cu ea și s-o combatem.” După care respinge propunerea opoziției ca salafismul să fie interzis.

20 iulie 2016 – La 4 zile dupa ce terorismul islamic a ucis 84 de oameni, fermi hotărâți sa lupte contra lui, socialiștii resping în Parlament – unde au majoritatea – toate amendamentele opoziției. 164 de voturi contra 139.

Acordarea dreptului poliției municipale de a efectua controale de identitate – respins.

Acordarea dreptului poliției municipale de a dispune de același armament ca poliția națională – respins.

Înființarea centrelor de plasament unde să fie închiși musulmanii radicalizați și “fișati S” – respins.

Expulzarea de pe teritoriul Franței a străinilor condamnați – respins

Suprimarea ajutoarelor sociale pentru teroriștii islamiști și familiile acestora – respins.

Dreptul poliției de a efectua percheziționarea unui vehicul fără mandat prealabil – respins

Interzicerea finanțării moscheilor de către state străine (Qatar, Arabia Saudită, Maroc, Algeria n.a.)– respins

Recomandarea asupra lărgirii dreptului la legitimă apărare al polițiștilor – respins

Creșterea duratei arestului la domiciliu – respins

Închiderea moscheilor salafiste – respins

Interzicerea reîntoarcerii pe teritoriul Franței a teroristilor islamiști cu dublă cetățenie – respins

După 240 de morți și peste 500 de răniți, numai în ultimele 18 luni, Francois Hollande cere poporului francez rezistență, unitate și coeziune națională. Asta însemnând că el, primul ministru, ministrul de interne și șefii serviciilor secrete, nu își vor da demisia și vor continua să conducă lupta împotriva terorismului islamic.

În Franța, dupa încheierea celui de-al doilea război mondial, colaboraționiștii au fost vânați și pedepsiți. Azi, în Franta, colaboraționiștii conduc. Războiul continuă, dar nu va fi câștigat.            

Bogdan Calehari




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”