Infotrafic: Aglomeraţie pe Valea Prahovei; se circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov până la Comarnic

Infotrafic: Aglomeraţie pe Valea Prahovei; se circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov până la Comarnic

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul către Capitală al DN 1 Braşov - Bucureşti.

Conform unui comunicat transmis joi AGERPRES, pe Valea Prahovei se circulă în coloană, de la limita cu judeţul Braşov, pe raza staţiunilor Predeal, Azuga, Buşteni, Sinaia, până în oraşul Comarnic, pe tronsonul kilometric 104 - 107.

Pentru evitarea traficului aglomerat a fost instituit dispozitiv de dirijare pe Valea Prahovei, şoferii putând opta şi pentru rutele ocolitoare, respectiv DN 1A Săcele - Ploieşti şi DN 73 Fundata - Piteşti, precizează sursa citată.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor care acţionează pentru fluidizarea circulaţiei în zonele aglomerate, să adapteze viteza tuturor condiţiilor de drum şi de trafic, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule şi să semnalizeze înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, asigurându-se totodată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…