Infotrafic: Circulaţie în condiţii de ceaţă densă pe şosele din zece judeţe

Infotrafic: Circulaţie în condiţii de ceaţă densă pe şosele din zece judeţe

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, joi seara, pe şosele din zece judeţe, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

"Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă (vizibilitate scăzută, pe locuri, sub 50 de metri) pe mai multe drumuri din judeţele Bacău, Botoşani, Bihor, Galaţi, Suceava, Neamţ, Vrancea, Iaşi, Vaslui şi Prahova", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, se circulă în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate sub 50 de metri, inclusiv pe DN1 Ploieşti - Braşov (tronsonul kilometric 66-90), unde se înregistrează valori ridicate de trafic.

"Ceaţa impune din partea celor aflaţi la volan, dar şi a celorlalte categorii de participanţi la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare", transmite Centrul Infotrafic. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia