Infotrafic: Circulație întreruptă pe DN1R, în zona Poiana Horea - județul Cluj, din cauza arborilor de pe șosea

Infotrafic: Circulație întreruptă pe DN1R, în zona Poiana Horea - județul Cluj, din cauza arborilor de pe șosea

Din cauza arborilor căzuți pe carosabil, ca urmare a furtunii puternice, traficul rutier este întrerupt luni pe DN1R, în zona localității Poiana Horea - județul Cluj, afectată fiind și circulația feroviară în județele Suceava și Bistrița-Năsăud, conform Centrului Infotrafic al IGPR.

Din același motiv, circulația pe DN18 Baia Mare — Sighetu Marmației se desfășoară pe un fir, alternativ, cu precizarea că pe tronsonul Baia Sprie — Mara (pasul Gutâi, în județul Maramureș) este instituită restricție de tonaj (7,5 tone). Șoferii vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone care doresc să se deplaseze pe ruta Satu Mare — Sighetu Marmației pot folosi ruta alternativă Satu Mare — DN19 — Livada — Orașu Nou — Negrești-Oaș — Huta Certeze — Săpânța — Sarasău — Sighetu Marmației.

Din cauza arborilor doborâți de vântul puternic pe calea ferată, traficul feroviar este oprit pe secția CF 502, între Vatra Dornei (jud. Suceava) și Ilva Mică (jud. Bistrița-Năsăud). Până la remedierea problemelor, circulația trenurilor între Moldova și Ardeal se realizează pe o rută ocolitoare, prin pasul Ghimeș (prin Bacău — Siculeni, jud. Harghita).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”