Infotrafic: Circulație ușor îngreunată pe DN1 în Prahova spre munte; trafic intens spre litoral

Circulația este ușor îngreunată pe DN1 Ploiești - Brașov, între localitățile prahovene Nistorești și Comarnic, iar pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București - Constanța se circulă intens, a informat sâmbătă Centrul Infotrafic.

Mai multe echipaje de poliție rutieră sunt prezente pentru fluidizarea circulației pe raza stațiunilor montane.

Spre litoral, prin stația de taxare de le Fetești se trece fără probleme de fluență. Polițiștii le reamintesc șoferilor că prin stația de taxare se poate trece liber, cu obligativitatea ca plata taxei să se facă înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24,00, la oricare dintre stațiile autorizate de distribuire a carburanților de pe autostradă sau prin SMS la numărul 7577.

În județul Constanța, aglomerație este și în zona sensului giratoriu de la Agigea, unde automobiliștii care se deplasează către stațiunile de pe malul mării trec de la două benzi de circulație pe sens la una singură.

Centrul Infotrafic anunță că în județul Caraș Severin, pentru a se permite desfășurarea "Campionatului regional de viteză în coastă FRAS România", sâmbătă, până la ora 18,00, circulația rutieră pe DN58 Reșița — Anina este închisă, pe tronsonul kilometric 44 +900 — 49+ 450 de metri. Traficul rutier se desfășoară deviat, pe ruta ocolitoare DJ581—DC75 (Lupac — Clocotici—Carașova).

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!” Revoltă pe forumuri, după ce Grecia a decis să suspende tempor…

2 VIDEO Prins asupra faptului, amantul unei craiovence a fugit 3 kilometri în pielea goală, în timp ce soţul înş…

3 VIDEO Judecați voi! / Tânăr, în Centrul Vechi, despre coronavirus: „De ce să ne fie frică? Nu există, doamnă, aș…

4 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

5 Manipulare ordinară a nevestei lui Cataramă / Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: „Nicolae Ceauşescu ar …