Infotrafic: Coloane de autoturisme pe DN 1 - Valea Prahovei, pe sensul de mers spre Braşov

Infotrafic: Coloane de autoturisme pe DN 1 - Valea Prahovei, pe sensul de mers spre Braşov

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, vineri după-amiază, pe sensul Bucureşti-Braşov al DN 1 sunt coloane de autoturisme în mai multe zone, inclusiv pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Potrivit sursei citate, pe Centura de Vest a Ploieştiului se circulă cu dificultate, fiind formată coloană de autoturisme pe aproximativ 2 kilometri.

De asemenea, se circulă în coloană pe sensul către Braşov al DN 1, între kilometrii 104+700 şi 106, pe raza localităţii Comarnic.

Pe raza staţiunilor montane sunt valori ridicate de trafic, coloane de autovehicule fiind formate pe raza staţiunilor Sinaia, Buşteni şi Azuga, între kilometrii 126+500 de metri - 130, precizează sursa citată.

În aceste condiţii, autorităţile reamintesc faptul că, pentru DN 1 Bucureşti - Ploieşti - Braşov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

- Bucureşti - Autostrada A3 - Ploieşti - Cheia - DN 1A Braşov;

- Bucureşti - A1 - Piteşti - Câmpulung - DN 73 Râşnov;

- Bucureşti - DN 71 - Târgovişte - DN 72A - Câmpulung - DN 73 Râşnov;

- Bucureşti - Târgovişte - DN 71 Sinaia.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei. AGERPRES / (AS - autor: Anamaria Constantin, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

3 Foarte interesante amănunte!

4 Lumea interlopă este în doliu

5 „Vladimir Putin a căzut pe scări și a făcut pe el”