Infotrafic: Coloane de maşini pe mai mulţi kilometri pe DN 1 şi autostrada A2

Infotrafic: Coloane de maşini pe mai mulţi kilometri pe DN 1 şi autostrada A2

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă, duminică seară, că pe DN 1 şi pe autostrada A2 s-au format coloane de maşini care se întind pe mai mulţi kilometri.

Astfel, pe DN 1, pe sensul de mers Braşov - Ploieşti, sunt coloane în mişcare la Buşteni, pe o distanţă de circa un kilometru, şi la Comarnic, pe aproximativ doi kilometri.

De asemenea, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa sunt trei tronsoane aglomerate pe direcţia către Bucureşti, în zona restricţiilor cauzate de lucrări, respectiv:

* Brăneşti (km. 21)- coloană de aproximativ 4 km, se circulă cu viteză redusă;

* pod Feteşti (km. 145)- coloană în mişcare pe aproximativ 3 km;

* pod Cernavodă (km. 158)- coloană în mişcare pe aproximativ 2 km.

Conform Infotrafic, pe DN 7 Sibiu-Râmnicu Vâlcea, între Brezoi şi Călimăneşti, este coloană de autovehicule de aproximativ 7 km, pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea, pe acest tronson circulându-se bară la bară.

Totodată, pe A1 Bucureşti-Piteşti valorile de trafic sunt în creştere pe sensul de mers către Capitală. AGERPRES/ (AS- editor: Anamaria Constantin, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria