Infotrafic: Traficul rutier pe autostrada A2 a fost reluat

Infotrafic: Traficul rutier pe autostrada A2 a fost reluat

Traficul rutier pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, a fost reluat, sâmbătă, în condiţii normale, la kilometrul 159 (Cernavodă), informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulaţia pe autostrada A2 fusese restricţionată din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Pe DN Centura Bucureşti, către autostrada A2, traficul este intens însă nu sunt probleme de trafic, mai precizează sursa citată.

Potrivit Infotrafic, se circulă îngreunat la staţia de taxare de la Feteşti, ca urmare a faptului că mulţi conducători auto optează pentru plata cash a peajului (tarif de trecere a podurilor între Feteşti şi Cernavodă), la singura casă destinată acestui scop.

Prin staţia de taxare se poate trece liber, cu obligativitatea ca taxa să se plătească ulterior, în 24 de ore, la staţiile de distribuţie a carburanţilor ori prin SMS la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone, Telekom, şi RCS&RDS, mai arată sursa citată.

Poliţiştii recomandă folosirea rutelor alternative către Constanţa, cum ar fi:

* DN2 Bucureşti - Urziceni, DN2A Urziceni - Slobozia - Hârşova - Constanţa
* DN3 Bucureşti - Lehliu - Călăraşi - traversare cu bacul spre Ostrov - Adamclisi - Constanţa

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţia îi sfătuieşte pe conducătorii auto să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…