Inginer spaniol, amendat cu 30.300 de dolari pentru că ''a lipsit'' șase ani de la birou

Inginer spaniol, amendat cu 30.300 de dolari pentru că ''a lipsit'' șase ani de la birou

Un inginer spaniol a fost amendat cu 30.300 de dolari după ce angajatorul a descoperit că acesta nu figura în registrele companiei cu activitățile pe care trebuia să le desfășoare în ultimii șase ani, iar niciunul dintre superiorii săi nu știau nimic despre activitatea sa, scrie UPI.com.

Joaquin Garcia, 69 de ani, inginer la compania municipală de apă din Cadiz (sudul Spaniei), a fost amendat tocmai când responsabilii din conducerea companiei se pregăteau să-i acorde o distincție pentru că fusese angajatul loial al companiei timp de 20 de ani.

Șefii lui Joquin Garcia de la compania de apă au crezut că poate inginerul a fost supervizat în activitatea sa de cei din primărie, însă primarul adjunct Jorge Blas Fernandez a negat acest lucru, declarând că autoritățile locale nu știau nimic despre această situație.

Joaquin Garcia, care avea un salariu anual de 41.600 de dolari, a declarat că nu avea de lucru la serviciu și nu a raportat situația superiorilor săi de frică să nu își piardă locul de muncă. El a mai spus că a petrecut mare parte din timp, la birou, studiind filosofia. Garcia i-a trimis o scrisoare primarului orașului Cadiz în care-l roagă să fie absolvit de la plata amenzii. Inginerul spaniol a fost denumit de presa locală ''funcționarul fantomă'', conform BBC.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

2 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

3 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

4 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj

5 Citiți, oameni buni! / Ambasada SUA din Rusia a făcut public un scurt inventar al armelor și echipamentelor trimise de americani în URSS în timpul celui…