Îngrijorare în SUA. Lionel Messi, scos din teren după 37 de minute. E incert pentru finala US Open Cup

Îngrijorare în SUA. Lionel Messi, scos din teren după 37 de minute. E incert pentru finala US Open Cup

Menajat în precedentul meci, cu Atlanta United, Lionel Messi a rezistat doar 37 de minute în confruntarea de joi dimineață, cu Toronto. Argentinianul de 36 de ani a acuzat probleme fizice și e incert pentru finala US Open Cup, de săptămâna viitoare, însă antrenorul Gerardo „Tata” Martino e optimist că vedeta echipei nu se confruntă cu o ruptură musculară.

Lionel Messi e idol în fotbalul american. Foto Getty images

Campionul mondial a cerut schimbarea din cauza disconfort la nivel muscular, la doar două minute după ce un alt star al lui Inter Miami, Jordi Alba, părăsise terenul tot din cauza unor probleme medicale.

Fanii lui Inter Miami sunt îngrijorați că aceștia nu vor fi apți pentru următoarele partide, implicit pentru finala US Open Cup de pe 28 septembrie. Însă antrenorul Gerardo Martino le-a dat speranțe că lucrurile se vor îndrepta în câteva zile: „Din ce am vorbit, este vorba despre un disconfort, nu cred că e vorba despre o accidentare de natură musculară. E și oboseală, dar vom evalua situația de la zi la zi”.

S-a accidentat și Jordi Alba

Tehnicianul speră să-i albă la dispoziție pe Messi și Jordi Alba pentru finala US Open Cup, pe care Inter Miami o va disputa peste o săptămână împotriva lui Houston Dynamo: „Știu că ne așteaptă o finală, dar nu au cum să intre pe teren dacă nu sunt în măsură să facă asta. Vom evalua situația lor”.

Leo Messi și Jordi Alba au probleme medicale. Captură TV

Leo Messi și Jordi Alba au probleme medicale. Captură TV

Chiar și fără cei doi pe teren , Inter Miami a câștigat lejer disputa cu Toronto, scor 4-0, meci rezolvat de columbianul Juan Camilo Hernández cu un hat-trick, al doilea în ultimele trei partide. Inter Miami a obținut, astfel, a treia victorie din ultimele 4 meciuri în campionat, urcând pe locul 13 în clasamentul Conferinței de Est, cu 31 de puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”