Îngropat de viu 48 de ore lângă soția moartă după cutremurul din Turcia

Îngropat de viu 48 de ore lângă soția moartă după cutremurul din Turcia

Risc Seismic

Bărbatul a fost salvat după 48 de ore de groază inimaginabilă, în timp ce numărul morților din Turcia și Siria a ajuns la 11.000, fiind cel mai distrugător cutremur din ultimul deceniu.

Un soț care a fost îngropat de viu alături de soția sa moartă a fost salvat astăzi în Turcia, după 48 de ore de groază inimaginabilă, în timp ce bilanțul victimelor cutremurului de luni din această țară și din țara vecină Siria a depășit 11.000 de morți.

Imagini de la locul salvării din orașul turc Hatay îl arată pe bărbat blocat între o placă de beton căzută, podea și corpul fără viață al soției sale.

În timp ce salvatorii au luminat cu o lumină în limitele ruinei, bărbatul - numit Abdulalim Muaini - este arătat în timp ce se uită întredeschis la ei și întinde o mână.

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că numărul victimelor cutremurelor ar putea depăși 20.000.

După seismnul uriaș de magnitudine 7,8 pe Richter, un alt cutremur devastator a lovit în Turcia, luni, la prânz. Seismologii l-au estimat la magnitudinea de 7,5. Cutremurele au fost urmate și de un val de replici, care s-au resimțit în toată zona de sud-est a Turciei, dar şi în Liban, Siria şi în Cipru. În urma acestora, s-au făcut praf blocuri întregi de locuințe din Turcia și au fost provocate, mai multe distrugeri asupra comunităților siriene deja devastate de peste un deceniu de război.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Așa o fi, cum zice omul ăsta?

5 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?