INIMAGINABIL! Fata lui Daea, angajată la Ministerul Agriculturii, le-a cerut colegilor să o sponsorizeze cu câte 10 lei ca să meargă în vacanță

INIMAGINABIL! Fata lui Daea, angajată la Ministerul Agriculturii, le-a cerut colegilor să o sponsorizeze cu câte 10 lei ca să meargă în vacanță

Inimaginabil! La scurt timp după ce a fost angajată la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), Daniela Daea, fiica ministrului Agriculturii, Petre Daea, le-a cerut colegilor să-i sponsorizeze o plimbare la Vama Veche, dezvăluie  România Liberă .

„Hey people, Sâmbătă plec în Vamă cine vrea să ajute cu 10 lei pentru drum să vină la Biroul de Presă. Relaxarea face munca mai ușoară. Mulțumesc, Dana”, a scris fiica ministrului, într-un mail trimis către mai mulți colegi, la data de 19 iulie. Daniela Daea lucra din aprilie la AFIR, în calitate de referent, reiese din declarația de avere depusă de ea. Gestul ei a fost interpretat de către unii colegi – care au retransmis acest mesaj către “România liberă” – ca o formă de presiune, domnișoara Daea profitând de faptul că tatăl ei conduce Ministerul Agriculturii, iar AFIR este în subordinea acestui minister.

Odrasla, „avertizată verbal”

Biroul de presă al AFIR a confirmat că domnișoara Daea a trimis acest mail, a anunțat că a sancționat-o verbal și a minimalizat fapta, arătând că nu s-a ajuns în etapa în care banii să fie colectați efectiv.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...