ÎNREGISTRARE audio EXPLOZIVĂ! „Partidul plătește tot”! Cum sunt organizați pesediștii pentru a fi aduși la mitingul din București

ÎNREGISTRARE audio EXPLOZIVĂ! „Partidul plătește tot”! Cum sunt organizați pesediștii pentru a fi aduși la mitingul din București

„Marele miting” pe care Liviu Dragnea il organizeaza la Bucuresti pentru sustinerea „familiei traditionale” va avea loc pe data de 19 mai.  Aktual24.ro prezinta inregistrarea unei convorbiri telefonice dintre un activist PSD si un cetatean pe care incearca sa-l convinga sa participe la miting.

Potrivit celor spuse de activistul PSD, pesedistii care vor participa la mitingul lui Dragnea se vor reuni sambata dimineata, pe 19 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Ei vor fi adusi cu autocare din toata tara, iar „partidul va plati totul”.

„Mircea Attila sunt, de la PSD Orastie. Mi-o trimis Dorina Rosu lista. Va sun pentru pentru mitingul de la Bucuresti, de sambata, 19. Eu sunt la organizatia 4, vicepresedinte”, se prezinta activistul PSD unui cetatean din Orastie, Daniel Milan.

Acesta ii ofera detalii despre cand va avea loc mitingul, la ce ora va avea loc plecarea si care este destinatia.

„Se va pleca a Bucuresti cu microbuz, dimineata la 5. O sa va sune doamna Dorina Rosu. Nu se plateste nimic. Plateste partidul, am inteles ca este si ceva pachet, un suc, o apa. Ne vom intalni in Piata Constitutiei. Plecam dimineata la cinci, mai face ceva opriri, mai un mic, ceva, trebuie sa ne mai relaxam”, mai informeaza Mircea Attila.

Intelocutorul tine sa-i aduca aminte activitului PSD ca cei doi lideri ai coalitiei de guvernare nu au nimic de a face cu „familia traditionala”.

„Bata-i Dumnezo sa-i bata, noi merem sa sustinem familia traditionala, da’ pe Dragnea asta cu aia de 17 ani si Tariceanu ala cu sase femei si noi sustinem familia traditionala”, spune ironic Daniel Milan.

Activistul PSD nu l-a contrazis. „Asta este, nu avem ce face”, raspunde cu obida Mircea Attila.

„Totul e platit de PSD, transport, mancare?”, mai intreaba Milan.  „Da”, prezinta asigurari activistul PSD.

Iata inregistrarea convorbirii telefonice:

 

Dragnea a refuzat sa spuna, vineri, cand va avea loc mitingul pentru „familia traditionala”.

Presedintele PSD a anuntat, in urma cu doua saptamani, ca PSD va organiza un miting „foarte mare” pentru „a nu mai exista niciun echivoc in abordarea pe care o are PSD” in privinta familiei traditionale. Nimeni nu a pus insa sub semnul intrebarii abordarea PSD  in privinta acestui subiect.

„Cea mai importanta decizie este cea legata de propunerea pe care am facut-o colegilor mei sa organizam un miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale. Vreau sa organizam acest miting si am luat si astazi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc in abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a afirmat Dragnea la finalul sedintei CEX.

Intrebat daca exista un numar aproximativ de participanti, in conditiile in care s-a vehiculat cifra de un milion de oameni care trebuiau sa vina la Bucuresti, Dragnea a spus: „Va fi un miting mare. Foarte mare!”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

5 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc