ÎNREGISTRĂRI/Singurul primar cu Maybach din Giurgiu a amenințat angajații Primăriei că îi împușcă în cap

ÎNREGISTRĂRI/Singurul primar cu Maybach din Giurgiu a amenințat angajații Primăriei că îi împușcă în cap

Singurul primar cu Maybach din judeţul Giurgiu, Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni, a intrat în sediul primăriei cu pistolul, ameninţând angajaţii că-i împuşcă in cap.

Incidentul a avut loc anul trecut, după ce primarul a revenit dintr-o vizită din Germania.
Supărat că o discuţie pe care a avut-o cu o angajată a primăriei (Lili), a ajuns la soţia sa (Irina), primarul Maybach a recurs la ameninţări, scrie  Ora de Giurgiu .

„Eu doar atât vă spun: cine a atentat la familia mea, astă (moment în care primarul Pătuleanu scoate pistolul), astă.. uitaţi-l aici.., credeţi-mă şi mă jur pe fetele mele.. îl împuşc direct în cap. Să se audă în toată România. De ce interesează pe voi de mine? Nu vă înţeleg. Ce treabă am eu cu voi? (…)
A recunoscut mama. Eu m-am dus să o împuşc pe MAMA! Acum, eu m-am dus la ea să o împuşc. Pe MAMA! Că e băgate paraziţii din primărie. (…) Am spus aşa: cine a atentat la familia mea, îl împuşc direct în cap. Toată viaţa lui va avea de suferit din cauza mea. (…) Cine se crede vinovat de aici, să plece că-l împuşc, îl împuşc domnule contabil!

Întreaga înregistrare în materialul video:

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”