Inspirație pentru sărbători. Cadouri perfecte pentru familii pe Finestore.ro

Inspirație pentru sărbători. Cadouri perfecte pentru familii pe Finestore.ro

Crăciunul este despre a dărui și despre a te simți aproape de cei dragi. Chiar dacă în 2020 îl vom sărbători puțin altfel, cu adunări mai restrânse, nu înseamnă că trebuie să uităm de oamenii care contează. Caută cadouri speciale pentru familii pe FineStore.ro!

Fie că petreci Sărbătorile de iarnă în familie, fie că rămâi acasă, dar vrei să fii cumva aproape de cei care îți sunt dragi, Crăciunul este despre magie și generozitate. Când ai familii numeroase printre apropiați poate fi dificil să cumperi câte un dar pentru fiecare, însă specialiștii FineStore.ro vin în întâmpinarea nevoilor tale cu coșuri cadou pentru toate gusturile și bugetele, care pot satisface și adulții, și copiii, deopotrivă.

Cutia Cadou Gourmet Selection este ideea perfectă de cadou pentru gurmanzi sau pentru cei care apreciază oricând un vin bun, roșu, și delicatese ce te poartă printr-o paletă variată de gusturi.

Un coș cadou Classic Goldie va satisface o familie întreagă, cu produse ce răsfață simțurile și intelectul: un prosecco extra dry, un vin roșu demisec, ceai și cafea cu savoare aparte, panettone și bomboane delicioase pentru prichindei.

"Regele" cadourilor ce vor satisface o familie întreagă este, însă, coșul "Clause for Celebration", cu de toate: un single malț deosebit pentru el, un cupaj de soiuri roșii din podgoria Dealu Mare, cu arome de cireșe, fructe de pădure, prune și condimente dulci, pentru ea, panettone, fursecuri daneze, trufe, ciocolată și praline pentru copii și pentru oricine apreciaza dulciurile, și o cafea care va da savoare și energie dimineților.

Moș Crăciun comandă online pe FineStore.ro

Bucuria făcută cuiva și momentele de relaxare de care poți profita în perioada Sărbătorilor de iarnă sunt neprețuite. Fie că ai de gând să înmânezi personal cadourile, fie că vrei să îl trimiți pe Moș Crăciun direct la ușa celor dragi, comandă online darurile pentru cei dragi pe FineStore.ro și scutește timp, efort și chiar bani, pentru că în cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice beneficiezi de reduceri consistente la sute de produse de la branduri renumite precum Mozart, Moet, Vertigo sau Dictador. 

Livrarea este gratuită la comenzile cu valoare mai mare de 199 de lei, iar cadourile vor ajunge la voi sau la destinație în una-doua zile lucrătoare. În plus, prin serviciul de livrări la adrese multiple poți trimite cadourile direct la ușa celor dragi și tot ce trebuie să faci este să iei legătura prin e-mail cu reprezentanții FineStore.ro.



Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani