Instanța confirmă mandatul de arestare pentru omul de afaceri turc care a accidentat grav un polițist

Instanța confirmă mandatul de arestare pentru omul de afaceri turc care a accidentat grav un polițist

Judecătorii de la Tribunalul București au confirmat luni mandatul de arestare preventivă de 30 de zile emis pe numele lui Abdullah Atas, omului de afaceri turc care a accidentat grav un polițist de la Rutieră. Abdullah Atas va fi dus la spitalul Penitenciarului Rahova.

Luni după-amiază, omul de afaceri turc a fost scos de mascați din Spitalul Floreasca și urcat într-o mașină a Poliției, fiind apoi transportat la tribunal, pentru ca un judecător să confirme mandatul de arestare, emis anterior în lipsă.

În momentul când a fost scos din spital, mai multe persoane l-au huiduit pe afaceristul turc.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

În urma accidentului, polițistul a fost supus mai multor intervenții la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. În prezent este la terapie intensivă în stare deosebit de gravă.

"Pacientul a fost supus unor multiple intervenții chirurgicale: montarea unui senzor de monitorizare a presiunii intracraniene, drenaj pleural stâng, splenectomie și enterectomie largă, cu asigurarea hemostazei. Este pe suport ventilator pentru insuficiență respiratorie hipoxemică severă, cu susținerea funcției hemodinamice cu suport vasopresor în doze mari, cu hemodiafiltrare continuă și reechilibrare hidroelectrolitică conform monitorizării hemodinamice miniinvazive, cu antibioterapie cu spectru larg", au declarat reprezentanții spitalului.

Polițistul rănit are 44 de ani și lucrează de 23 de ani în domeniu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!