Întâlnire de taină între Halep și Darren Cahill! Jucătoarea și fostul ei antrenor pun la cale apărarea Simonei

Întâlnire de taină între Halep și Darren Cahill! Jucătoarea și fostul ei antrenor pun la cale apărarea Simonei

Simona Halep și fostul ei antrenor, Darren Cahill, au avut joi o întâlnire secretă la București, în plin scandal de dopaj al sportivei. Cei doi au discutat timp de două ore într-un restaurant din Capitală.

Simona Halep și antrenorul cel mai apropiat, Darren Cahill. Foto Instagram

Simona Halep intră pe ultima sută de metri înainte de „cel mai important meci” al vieții ei: procesul în care va fi stabilită pedeapsa pentru dopajul cu substanța interzisă Roxadustat. Românca își pregătește apărarea în aceste zile și încearcă, și prin intermediul avocaților, și personal, să își găsească aliați în procesul de dovedire a nevinovăției sale.

Simo l-a chemat, de urgență, la București, pe fostul ei antrenor Darren Cahill. ProSport i-a fotografiat pe cei doi la un restaurant din București.

Au discutat două ore într-un local din Capitală

Joi, în jurul orelor 15.00, Simona Halep și Darren Cahill s-au văzut pentru prima dată de la izbucnirea scandalului de dopaj. Cei doi au luat masa într-un local cu specific spaniol din zona Dorobanți, și au stat să stabileacă planul de acțiune timp de două ore.

Simona Halep și Darren Cahill, la plecarea din restaurant. Foto ProSport

Simona Halep și Darren Cahill, la plecarea din restaurant. Foto ProSport

Sursele ProSport susțin că Darren Cahill, venit special de la Paris, i-ar fi recomandat, de la declanșarea scandalului, să colaboreze cu o firmă de avocatură din New York, aceeași care a fost folosită de Mihaela Buzărnescu atunci când a dat în judecată WTA și a cerut 3 milioane de dolari drept despăgubiri.

La finalul discuțiilor, cei doi au părăsit împreună restaurantul, destul de îngândurați. Cel mai probabil, australianul va fi martor în procesul Simonei sau va da o declarație care va fi atașată la dosar.

Darren Cahill nu a ascuns că se află în România, postând pe Instagram o fotografie din interior unui restaurantul bucureștean.

image

Simona este o obișnuită a localului în care s-a întâlnit cu Darren Cahill. Pe paginile de socializare ale restaurantului există mai multe fotografii ale sportivei împreună cu staff-ul acestuia, iar pe pereți sunt agățate tricouri și mingi cu autograful lui Halep.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...