Întâlnire la sediul PSD între Dragnea, Dăncilă şi mai mulţi miniştri

Întâlnire la sediul PSD între Dragnea, Dăncilă şi mai mulţi miniştri

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, discută, joi, la sediul central al partidului, cu premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi membri ai Cabinetului, printre care şi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Potrivit unor surse, la discuţii se mai află ministrul Justiţiei, Tudorel Toader şi cel al Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Întâlnirea are loc în contextul în care Senatul a adoptat miercuri propunerea legislativă de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, cu organizarea unui referendum pe 7 octombrie.

De asemenea, o delegaţie a Comisiei de la Veneţia se află la Bucureşti pentru pregătirea unei opinii referitoare la modificările recente aduse Codului penal şi Codului de procedură penală de către Parlament.

Totodată preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţa, duminică, posibilitatea ca, până cel târziu la începutul lunii octombrie, să fie făcută o remaniere a Guvernului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”