Întâlnire Meleșcanu-ambasadorul Rusiei: Necesitatea evitării unei retorici inadecvate în declarațiile publice-printre temele abordate

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit luni pe ambasadorul Federației Ruse la București, Valeri Kuzmin, cu care a vorbit despre o "abordare pragmatică" a relațiilor bilaterale, dar și despre necesitatea evitării "unei retorici inadecvate în declarațiile publice".

Potrivit unui comunicat al MAE transmis AGERPRES, ministrul Teodor Meleșcanu a subliniat "importanța unei abordări pragmatice în relațiile bilaterale, exprimând deschiderea părții române pentru dialog". Totodată, a evocat "necesitatea evitării unei retorici inadecvate în declarațiile publice și focalizarea eforturilor către dialogul direct".

În acest sens, a accentuat că angajamentele și pozițiile României în plan extern, în special cele legate de apartenența României la comunitatea de valori europene și euro-atlantice, "sunt elemente profund consensuale la nivelul societății românești", mai precizează MAE.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cu firmele pe butuci, profesoara de sex oral a PSD a ajuns să mănânce rahat din același blid cu Gâdea

2 Priviți ce investiție a făcut Rusia chiar în fața Guvernului...

3 Lăzăroiu / Când Antena 3 linşează un candidat înainte de alegeri, răsuflu uşurat

4 Nicușor Dan și ”panaramele”: Cum a inflamat candidatul anti-PSD campania electorală și la cine s-a referit

5 HARTA care arată cât de gravă este evoluția COVID-19 în România în raport cu celelalte țări UE. Este pe primul…