Întâlnire-șoc între Mihai Stoica și rapidistul Onea la mall. Ce au făcut cei doi după derby-ul cu scântei

Întâlnire-șoc între Mihai Stoica și rapidistul Onea la mall. Ce au făcut cei doi după derby-ul cu scântei

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că după meciul de foc din Giulești, câștigat de Rapid în fața FCSB cu 1-0, a dat ochii cu Răzvan Onea, autorul unui fault în urma căruia merita cartonaș roșu.

Rapidistul Răzvan Onea, personajul negativ al derby-ului Rapid - FCSB. Foto Rapid TV

Cei doi s-au întâlnit la mall, însă nu și-au vorbit. Povestește Mihai Stoica, omul care a numit intrarea lui Onea asupra lui Coman drept una pe care „numai un animal” putea să o facă: „Ce am spus? Eu am spus că doar un animal poate să facă aşa ceva, n-am zis că el e un animal. Dacă tu respecţi fenomenul, trebuie să respecţi adversarul.

Dacă ai o asemenea intrare și, culmea, faci asta asupra unui jucator care nu a lovit niciodată, care vine după o accidentare.... M-am întâlnit cu Onea în mall şi nu puteam să nu mă uit la genunchiul lui, la cusătura aia foarte mare (n.r. Onea a avut recent o accidentare gravă la genunchi). Mă uitam cu tristeţe cât de grea e viaţa de fotbalist.

Mihai Stoica, afectat după ce FCSB a pierdut 3 puncte în derby. Foto Facebook

Mihai Stoica, afectat după ce FCSB a pierdut 3 puncte în derby. Foto Facebook

Şi tu acum ce faci? Asta a fost o intrare sălbatică. Nu am văzut niciodată o astfel de intrare! Ieşită din comun”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Managerul FCSB a comentat și afirmațiile antrenorului Adrian Mutu și președintelui Daniel Nicolae, care au declarat că Onea a fost ”băiat deștept” și că nu merita cartonaș roșu.

„Doamne... Băiat deștept?! Fiecare îşi apără echipa, jucătorii. Eu cu Daniel Niculae am o relaţie foarte bună , cu Mutu la fel, nu am absolut nimic ce să le spun lor. Până la urmă, suporterii văd dacă a fost măcel sau nu”, a încheiat Mihai Stoica.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…