Inter Milano - Benfica 3-3. "Derby della madonnina" în semifinalele Ligii Campionilor

Inter Milano - Benfica 3-3. "Derby della madonnina" în semifinalele Ligii Campionilor

Inter Milano și Benfica au oferit spectacol în ultimul meci din sferturile Ligii Campionilor. La capătul unui joc cu 6 goluri, italienii au obținut calificarea în semifinale.

FOTO EPA EFE

Italienii s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor grației victoriei din Portugalia, scor 2-0. Astfel, urmează un duel încins între principalele forțe din Milano, Inter și AC Milan.

Meciul a fost destul de echilibrat în primul sfert de oră, după care Barella a deschis scorul cu o execuție spectaculoasă, din interiorul careului. Replica lusitanilor a venit în minutul 31, dar Onana a avut o intervenție excelentă la șutul lui Grimaldo. Câteva minute mai târziu Lautaro Martinez a dublat avantajul gazdelor, dar golul a fost anulat.

Benfica a restabilit egalitatea în minutul 38. Rafa Silva a centrat perfect pentru Aursnes care a trimis cu capul imparabil. Gazdele au preluat din nou conducerea jocului în minutul 66 prin reușita lui Lautaro Martinez. 12 minute mai târziu Correa a avut o execuție de senzație din interiorul careului și a spulberat visele oaspeților de mai reveni în joc.

Finalul a fost unul încins cu multe ocazii la poarta gazdelor. Antonio Silva a redus din diferență la doar câteva minute după reușita lui Correa. În prelungirile partidei, Musa a egalat situația, însă italienii nu au mai putut fi egalați și la scorul general, mergând mai departe grație victoriei din tur.

Urmează ca prima manșă să aibă loc pe San Siro la data de 9 mai. Atât Inter cât și AC Milan joacă pe același stadion din Milano, astfel că se anunță un derby aprins în penultimul act al Ligii Campionilor. În cealaltă semifinală se reeditează o semifinală de anul trecut între Manchester City și Real Madrid.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA