Inter Milano - FC Porto 1-0. Italienii le administrează portughezilor prima înfrângere după 22 de meciuri

Inter Milano - FC Porto 1-0. Italienii le administrează portughezilor prima înfrângere după 22 de meciuri

Inter Milano a primit vizita portughezilor de la FC Porto în confruntarea din optimile Ligii Campionilor. FC Porto venea după o serie de 22 de meciuri fără înfrângere, serie oprită de golul lui Lukaku, din finalul partidei.

Inter - FC Porto 1-0. FOTO EPA EFE

Italienii au început în fortă jocul de pe teren propriu și au ratat două ocazii prin Lautaro Martinez. Nici Calhanoglu nu a avut mai mult noroc, portarul oaspeților fiind într-o formă de zile mari.

A fost seara portarilor în confruntarea dintre Inter și Porto, Onana respingând șutul lui Grujic. Nici Diogo Costa nu s-a lăsat mai prejos și a avut niște reflexe formidabile în aceeași fază pe finalul reprizei.

La revenirea de la cabine ambele formații au avut șanse importante de a marca, însă din nou, portarii au închis foarte bine poarta și au parat excelent. În minutul 78 oaspeții au rămas în 10 oameni după ce Otavio a văzut al doilea cartonaș galben.

Lukaku, intrat pe teren în minutul 58, în locul lui Gosens, a făcut diferența pe final de joc și a marcat singurul gol al confruntării, în minutul 86.

Belgianul nu mai prinde primul 11 în formația italiană deoarece nu este înt-o formă foarte bună, potrivit declarațiilor lui Giuseppe Marotta, CEO-ul celor de la Inter Milano.

”De ce Lukaku e pe bancă? Romelu are 103 kg de purtat pe umeri, trebuie să fie în formă fizică. Nu este încă 100% în formă, el revine la cea mai bună formă. Ne așteptăm ca Romelu să facă lucruri grozave în a doua parte a sezonului”, a spus Giuseppe Marotta, chiar înaintea meciului de la Milano, potrivit lui Fabrizio Romano, relatează Digisport .

În cealaltă partidă a serii, Manchester City a încheiat la egalitate partida disputată împotriva nemților de la RB Leipzig, scor 1-1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”