INTERACTIV Coronavirus în România: Harta și informațiile disponibile din fiecare județ. Graficul îmbolnăvirilor, unde sunt cei infectați și câți s-au recuperat/Statistici

Numărul cazurilor confirmate de coronavirus din România se schimbă de la o zi la alta, iar autoritățile nu mai anunță oficial cazurile pe județe. Guvernul a eliminat de la publicare harta cazurilor din România pe motiv că „există riscul de confuzie”. Cu toate acestea, o monitorizare independentă realizată de comunitatea geo-spatial.org pune la dispoziția utilizatorilor în format interactiv mai multe date statistice, grafice și chiar și o hartă pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus în țară.

  • Instrumentul interactiv cu privire la răspândirea COVID-19 în România a fost realizată independent de către comunitatea geo-spatial.org.
Vezi mai jos datele colectate din surse oficiale și independente privind cazurile din țară:
  • COVID-19 - Conține harta cazurilor pe județegraficul infectărilor confirmate pe zile și lista județelor după numărul de cazuri. Totodată conține numărul cazurilor vindecate și decesele, pe județe.
  • Hărți - Conține o hartă cu situația la nivel european,o hartă comparativă care arată emisiile de noxe de dinaintea pandemiei și de după, o hartă cu puncte de ineters social din România și o hartă grafică ce prezintă situația intrărilor și ieșirilor din România începând cu 26 martie.
  • Statistici - Conține o serie de grafice interactive cu date statistice generale (cazuri unice, curba infectărilor, frecvența pe grupe de vârste, de generații, distribuția după gen ș.a.) dar și un grafic care prezintă relaționarea dintre cazuri (cine a infectat pe cine).


Graficele au fost realizat de către comunitatea geo-spațial.org având la dispoziție informațiile comunicate public de către autorități, precum și informații din presă și alte surse deschise.
 

NOTĂ:
 
- Harta cazurilor pe județe simbolizează cazurile după locul de depistare, nu după domiciliul persoanelor infectate. Până la 291 localizarea în județe a fost comunicată oficial, apoi a fost sistată. Astfel, noile cazuri apar în dreptul câmpului „Necunoscut” și sunt reprezentate pe hartă în zona Mării Negre.
 
- Graficul cu relaționări a fost realizat manual pe baza informațiilor apărute în presă și pe canale oficiale, astfel încât nu toate relaționările pot fi exacte.
----

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

2 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

3 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

4 VIDEO Utilajele cumpărate de ROMARM din China pentru fabricarea măștilor s-au stricat! Statul român n-a vândut…

5 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

recomandări

Te ia DNA: Constantin Jeican

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația