INTERACTIV Coronavirus în România în timp real: Situația din fiecare județ. Graficul îmbolnăvirilor, unde sunt cei infectați, cum s-au infectat și câți s-au recuperat

INTERACTIV Coronavirus în România în timp real: Situația din fiecare județ. Graficul îmbolnăvirilor, unde sunt cei infectați, cum s-au infectat și câți s-au recuperat

Situația infectărilor cu noul coronavirus se schimbă de la un moment la altul. Luni au fost confirmate 29 noi îmbolnăviri, ducând totalul la 168 de cazuri în țară, majoritatea fiind din Capitală. Vezi în articol informațiile actualizate constant, o hartă interactivă și un grafic al îmbolnăvirilor.

  • Instrumentul interactiv cu privire la răspândirea COVID-19 în România a fost realizată independent de către comunitatea  geo-spatial.org.

„Prin utilizarea tehnologiilor open source, am realizat o hartă a distribuției spațiale a tuturor cazurilor COVID-19 confirmate oficial, o statistică care arată evoluția pe zile, precum și un grafic ce permite vizualizarea legăturilor de contaminare. Navigarea prin grafic prezintă și detaliile relevante fiecărui caz - vârsta, sexul pacientului, localitatea în care a fost inițial depistat ca pozitiv, statusul, precum și sursa acestor informații”, se arată în descrierea proiectului.

Tablou INTERACTIV/Cum s-a transmis coronavirusul în România: Cine a infectat pe cine

Cel mai flagrant caz este cel al pacientului #17 - angajatului ADP Sector 4, fostul polițist care a fost internat la Spitalul Gerota și care a ascuns că se întorsese din Israel. Bărbatul de 60 de ani a fost internat din 5 martie la Spitalul Gerota. El a infectat mai mulți membri ai familiei, dar și medicul gastroenterolog ce-l trata, iar cadrul medical la rândul său l-a infectat pe managerul spitalului Gerota, dar și un alt pacient.

Graficul a fost realizat de către  comunitatea geo-spațial.org  având la dispoziție informațiile comunicate public de către autorități.

NOTĂ: Nu toate relaționările pot fi exacte, iar graficul se poate schimba în funcție de noi informații apărute.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...