INTERACTIV Coronavirus: România vs. Europa. Cum arată graficul cazurilor confirmate din țara noastră comparativ cu țările vecine sau statele din vest

INTERACTIV Coronavirus: România vs. Europa. Cum arată graficul cazurilor confirmate din țara noastră comparativ cu țările vecine sau statele din vest

România se află în a 45-a zi de la primul caz de infectare confirmată cu noul coronavirus, însă după cazurile confirmate oficial graficul infectărilor din țara noastră e mai degrabă pe la jumătate față de marile state din vestul Europei în același punct. 

În ziua 43 de la primele cazuri oficiale, țara noastră raporta circa 4.700 de cazuri, comparativ cu circa 20.000 de cazuri în Marea Britanie în aceeași zi de referință. Sau circa 35.000 în Franța, 40.000 în Germania, 60.000 în Italia sau 70.000 în Spania în aceeași zi de la primele 30 de cazuri.

În același timp, țările din jurul României precum Ungaria sau Bulgaria au cunoscut cifre oficiale mult mai mici în aceleași zile, comparativ.

  • Graficele au fost realizate de comunitatea  geo-spatial.org  și conțin date oficiale din România și din alte state din Europa (cu un decalaj de o zi):


 

Urmărește mai jos, în timp real, evoluția pandemiei în Europa și în lume:

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu