Interlopii aruncă cu banii pentru impresie/2.000€ „roaba” de șampanie la un local de lux din Mamaia

Interlopii aruncă cu banii pentru impresie/2.000€ „roaba” de șampanie la un local de lux din Mamaia

Un local de lux din Mamaia oferă prețuri pe măsura notorietății sale.

Loft Mamaia este locația preferată de petrecăreții ce preferă cluburile de fițe de pe litoralul românesc, dar nu mulți români își permit o roabă de șampanie din respectivul local. Prețul este unul extrem de piperat.

Prețuri uriașe. Cât scot românii din buzunare pentru o roabă de șampanie la Loft Mamaia
Mamaia este stațiunea preferată de românii ce își doresc să se distreze în unele dintre cele mai cunoscute cluburi și să aibă parte de o noapte de pomină. Totuși, aceștia sunt nevoiți să scoată o grămadă de bani din buzunar pentru a servi băuturi alcoolice.

Dacă pentru un cocktail prețurile încep de la 35 de lei și ajung la 70 de lei, totul se schimbă în momentul în care este vorba despre o roabă de șampanie. Există câțiva afaceriști, interlopi și băieți de bani gata ce nu se dau în lături de la a cheltui mulți bani în momentul în care vor să impresioneze pe toată lumea!

O roabă cu 20 de sticle de Laurent Perrier Cuvee Rose se ridică la prețul de 11.900 de lei, în timp ce 24 de sticle de Laurent Perrier La Cuvee Brut costă 10.000 de lei. Nu mulți se pot lăuda cu faptul că pot să spargă atâția bani pe micile plăceri într-o singură noapte, potrivit playtech.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu