Interlopul Fane Văncică, prins joi seară pe Aeroportul Henri Coandă

Interlopul Fane Văncică, prins joi seară pe Aeroportul Henri Coandă

Fane Văncică, un personaj controversat implicat în mai multe scandaluri din lumea interlopă, a fost reținut joi, în jurul orei 22:00, la punctul de trecere a frontierei de pe Aeroportul Henri Coandă București, anunță surse din cadrul poliției.

Bărbatul de 37 de ani a fost predat polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16, care, în baza unui mandat de aducere, l-au condus la sediul Secției, unde a fost audiat în cadrul dosarului penal. Este acuzat de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, după ce un film în care apare lovind în mod repetat o femeie a fost urcat pe TikTok.

Astăzi, se va solicita instanței emiterea unui ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni. Acesta a declarat în cadrul audierilor faptul că el și persoana vătămată “se iubesc foarte mult, iar aceasta este sadomasochistă și îi place să fie bătută”.

Polițiștii s-au sesizat, marți, după ce pe Tik Tok a devenit virală o filmare video cu Fane Văncică, un personaj controversat implicat în mai multe scandaluri, între care și cu frații Cămătaru, în timp ce lovea o femeie care stă în genunchi în mijlocul unei camere.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...