Interlopul Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor, a fost capturat în Italia/Fratele său îl acuză pe interlopul Bebino că l-a vândut!

Interlopul Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor, a fost capturat în Italia/Fratele său îl acuză pe interlopul Bebino că l-a vândut!

Interlopul Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor, a fost capturat în Italia/Fratele său îl acuză pe interlopul Bebino că l-a vândut!

Liderul Clanului Sportivilor, una dintre cele mai violente grupări interlope din România, Mircea Emil Băluș, zis Mircea Nebunu, a fost capturat în Italia la sfârșitul săptămânii trecute.

Surse din poliție au confirmat pentru Digi24 că sunt în plină desfășurare procedurile de extrădare.

Mircea Băluș este condamnat definitiv pentru infracțiuni la regimul circulației, respectiv conducere fără permis și a fugit din țară la mijlocul lunii noiembrie pentru a scăpa de închisoare.

Era dat în urmărire generală, anunțul fiind postat și pe site-ul Poliției Române.

Curtea de Apel din Arad l-a condamnat printr-o sentință rămasă definitivă la 1 an și o lună de închisoare cu executare, Băluș fiind eliberat condiționat după o condamnare de 9 ani.

Dosarul a fost deschis de polițiștii de frontieră de la Nădlac, unde Mircea Nebunu a prezentat un permis de conducere fals, cumpărat din Ucraina.

Fratele lui Mircea Nebunu a povestit, în cadrul unul live, cum a fost prins interlopul și-l acuză pe interlopul Bebino:

”Alo, Pipino! (…) Nu te-ai lăsat până nu l-ai legat și pe frate-miu. Ți-am zis eu de acum trei zile, patru zile că asta urmărești tu, ******* **** în toată familia ta. Dacă tu ai fi scăpat… că știe toată lumea, toată România că tu l-ai legat pe frate-miu, pe Mircea, l-ai prăduit, că știai unde e, în Italia. Că ai prieteni comuni cu el și l-ai legat. De-aia l-ai provocat. Te-a pus garda ca să-l legi, să-l provoci ca să posteze și a postat de pe Facebook și l-a localizat unde e și ai spus și tu unde e, țara, tot, și credeai că mă legi și pe mine. Te vezi șmecher că trăiești doar din prăduieli. Unde umblii de trei zile? Te caută ăștia ai noștri de trei zile, ți-a făcut ăla live. Dacă tu oi fi scăpat, ***** în gură. Dacă tu nu o să ai tibiile rupte cu rangă striată de fier, mă las de șmecherie, ești prost la cap. (…) Te-am văzut că ești pus de gardă, te-am văzut cum vorbești, ești crispat, ești terorizat, ești *****, că te-a pus cineva, te simțeai vinovat. (…) De ce nu ieși afară din casă? Tu îți cauți moartea prin tot orașul? (…) Dacă ești șmecher, ieși pe stradă. Jură-te pe familia ta și pe copilul tău că nu ai editat filmarea aia cu Bibiloi și nu ai tăiat faza când ți-a dat Bibiloi doi pumni de te-a pus în *** jos, ai căzut pe spate și că a avut omul rușine, respect și te-a lăsat să te ridici. Și tu când l-ai împins acolo în groapa aia, s-a împiedicat de boscheții ăia acolo, ai sărit pe el, l-ai împins mai mult și ai dat câțiva pumni și ai câștigat”, mărturisește Vali Nebunu pe live.

”Ai pus-o pe nevastă-ta aia ***** să taie din filmare, acolo, și ai postat pe Facebook, pe Youtube decât filmarea când sari tu pe el și îl dărâmi. Auzi, l-a bătut cu Bibiloi. A avut și el o perioadă de glorie două luni și jumătate, până l-a tranșat ăla, Cezar, prietenul meu, te-a tăiat ca pe vită, ți-a dat macetă până te-a despicat până la os. Și vorbești si tu de șmecherie. (…) Două trei luni a stat doar la protejați. Unde umblii? (…) L-ai legat pe frate-miu… să văd unde te duci, că ai interzis peste tot, ăia de omoară, ți-am zis toate zonele unde te duci, ești minat. Mă făceai drogat pe mine. N-am fumat în viața mea, d-apoi să mă droghez!”.

------

Judecătoria Sectorului 4 a dispus la sfârșitul lunii noiembrie punerea în libertate a lui Bebino sub cotrol judiciar. Tot sub control judiciar se află și presupușii complici ai acestuia, Marian Ionuț Petre și Robert Cristian Giurgiu.

Interlopul Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong, este acuzat că a încercat să influențeze, cu forța, un martor din dosarul de tentativă de omor în care este judecat pentru că i-ar fi tăiat gâtul unui alt interlop.

Bebino este unul dintre cei mai periculoși membri ai clanului Sportivilor. Anul trecut, abia a scăpat cu viață după o încăierare între două grupări de interlopi care a avut loc în zona Tei Toboc.

O încăierare între membrii Clanului Spotivilor și o grupare rivală s-a lăsat cu înjunghierea lui Bebino după un atac condus de interlopul Cezar Petcu, zis Joe, în ianuarie 2020.

Bebino a fost la un pas de moarte pentru că suferise mai multe răni grave. El a rămas, de altfel, fără două degete care i-au fost amputate cu sabia.

Bebino şi doi membri ai unui clan rival, Cezar Roberto Petcu, zis Joe şi Constantin Mohamed Ionescu, au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor.

Bebino ar fi scos cuțitul și i-ar fi tăiat gâtul lui Florin Împușcatu, unul dintre adversari. Ulterior, a fost tăiat, la rândul său, pe tot corpul, pierzându-și inclusiv două degete. Tot atunci, Marian Romeo Mitică, zis Chioru, care îl însoțea pe Bebino, a reușit să scape cu fuga.

Apoi, Bebino ar fi dat procurorilor DIICOT mai multe detalii legate de modul în care funcționa gruparea de trafic de cocaină conduse de Marian Bejan și rolul pe care îl avea, la acel moment, comisarul șef Robert Badea, ofițer în cadrul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate București.

Arestat din nou pentru amenințarea unui martor, apoi eliberat la cererea procurorilor
Bebino și alți doi interlopi au fost săltați din nou în luna august a acestui an după ce o persoană a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost amenințată și autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a o determina să ofere, în fața instanței, declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Bebino este acuzat că a încercat să influențeze, cu forța, un martor din dosarul de tentativă de omor în care este judecat.

Judecătoria Sectorului 4 a dispus acum câteva zile punerea în libertate a lui Bebino sub cotrol judiciar. Tot sub control judiciar se află și presupușii complici ai acestuia, Marian Ionuț Petre și Robert Cristian Giurgiu.

Cei trei nu au voie să se apropie de Marian Romeo Mitică, zis Chioru, și de Costin Barbu cu care nu au vie să ia legătura nici direct, nici idirect. De asemenea, cei trei nu au voie să ia legătura cu încă 25 de martori.

Bebbino s-a dus neanunțat la o petrecere la care se aflau Marian Chioru și Costin Barbu și i-ar fi amenințat pe aceștia.

Mircea Nebunu: Tu ai legat o jumate din România, i-ai legat pe toți și te-ai legat singur

În vară, când a fost arestat, Bebino a spus că de vină ar fi Mircea Nebnu, liderul clanului Sportivilor.

Mircea Băluș, zis Nebunu, a fost foarte deranjat de declarațiile lui Bebino, așa că i-a transmis un mesaj live.

"Ai strigat a televizor că te-am legat eu? Cu te-am legat, mă? Ai vreo declarație? Păi tu ai legat toată România. Înjuri de familie, înjuri de alea.

Eu sunt plecat în străinătate, una la mână, a doua la mână tu nu ai avut niciun conflict cu mine și a treia la mână tu ești o stricăciune de om care faci numai rele. Ai legat toată lumea posibilă și imposibilă. Toți, ca să vă dați mari ziceți de numele meu.

Te-ai legat singur, frate. Când dai cu pumnii și spargi o mașină te legi singur și te duci singur la pușcărie.

Suntem în 2021, vii tu să deranjezi oamenii, să înjuri tu de familie la televizor.

Am avut vreun dosar împreună, am avut noi ceva de împărțit ca să strigi că te-a legat Mircea Nebunu? Am eu vreo declarație? Te-ai legat tu singur de măgăriile care le faci și de prostiile care le faci. Nu te-a pus nimenea să le ceri alora 500 de euro ca să te duci acolo să faci belea cu oamenii ăia în Tei. De i-ai băgat și pă ăia la pușcărie. I-ai legat pe oameni. Tu ai legat o jumate din România, i-ai legat pe toți și te-ai legat singur", i-a transmis Mircea Nebunu.

Între timp, Mircea Nebunu a fost dat și el în urmărire internațională pentru că se sustrage executării pedepsei cu închisoarea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...