Interlopul Petre Geamănu, acuzat că a aruncat la câini doi muncitori nepalezi

Interlopul Petre Geamănu, acuzat că a aruncat la câini doi muncitori nepalezi

Petre Geamănu a filmat incidentul pentru a da un exemplu altor braconieri Nepalezii au fost prinși în timp ce pescuiau cu un aparat electric. Liderul interlop l-a tras la răspundere și pe șeful celor doi muncitori.

  • Liderul interlop Petre Geamănu ar fi aruncat la câini doi muncitori străini pe care i-ar fi prins la braconaj pe lacul Străulești, deținut de el în sectorul 1 al Capitalei. Geamănu ar fi filmat întreaga întâmplare, pe care a arătat-o, apoi, mai multor cunoscuți. În lipsa unei reclamații din partea victimelor, acesta nu a putut să fie pus sub acuzare.

Doi muncitori originari din Nepal, care muncesc pe un șantier aflat în apropierea lacului Străulești, s-au gândit să prindă niște pește, în mod ilegal, tocmai în balta patronată de Petre Ilie, zis Geamănu, considerat drept unul dintre cei mai periculoși interlopi din țară. Mai mult, nepalezii și-a făcut și un dispozitiv artizanal pentru a putea curenta peștii, o metodă extrem de distructivă pentru mediu.

Aceștia au fost însă prinși imediat de personalul desemnat să păzească bazinul piscicol și predați patronului, care era fusese deja anunțat și era foc și pară. Sursele citate au spus că, după ce au mâncat o bătaie bună, cei doi străini au fost dați la câinii lui Petre Geamănu, care i-a asmuțit asupra acestora și a filmat cum oamenii erau mușcați și țipau ca din gură de șarpe.

Petre Geamănu, arestat pentru cămătărie și șantaj
Ulterior, aceștia au fost lăsați să plece, însă Petre Geamănu a ținut să meargă până la dezvoltatorul imobiliar pentru care munceau cei doi și i-ar fi pus în vedere să aibă grijă de angajați pentru că, în caz contrar „s-ar putea să nu-i mai iasă la număr”. Petre Geamănu a fost arestat preventiv, la jumătatea lunii august, într-un dosar în care a fost acuzat de camătărie și de faptul că ar fi șantajat mai mulți dezvoltatori imobiliari, scrie Spynews.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?