Interlopul Petre Stăncioi este cel care ar fi tras patru gloanțe în iubitul fostei soții

Interlopul Petre Stăncioi este cel care ar fi tras patru gloanțe în iubitul fostei soții

Petre Stăncioi, un cunoscut interlop, este cel care l-ar fi împușcat pe iubitul fostei soții. Acesta a intrat peste el în curte și a tras mai multe focuri de armă. Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Turcinești.

Victima a fost lovită de patru gloanțe din cauciuc. Individul a fugit și este căutat acum de polițiști, scrie presa locală.

Stănicoi este considerat un individ extrem de periculos. Fost patron al clubului de noapte FTE este cel care a incendiat trei mașini care aparțineau patronului unui club rival. Petre Stăncioi a primit 15 ani de închisoare pentru distrugere prin incendiere, fiind, alături de alți doi complici, cel care a dat foc la cinci mașini, printre care doua ale polițiștilor, potrivit gds.ro

Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată de un bărbat, de 50 de ani, despre faptul că un bărbat, de 49 de ani, din comuna Dănești, a intrat în curtea locuinței sale din localitatea Turcinești și l-a împușcat în picioare și abdomen, cu un pistol.

Bărbatul de 52 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând 4 plăgi prin împușcare, dintre care una în zona abdominală și 3 în zona membrelor inferioare. Bărbatul este la ATI, în stare stabilă.

Polițiștii și jandarmii au fost mobilizați în teren și efectuează cercetări pentru depistarea bărbatului și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.


descărcare (14).jpeg


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat