Internautul care pierdut pariul cu Liviu Dragnea a venit la sediul PSD cu o ladă de bere

Internautul care pierdut pariul cu Liviu Dragnea a venit la sediul PSD cu o ladă de bere

Internautul care pierdut pariul cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la sediul PSD din şos. Kiseleff, cu o ladă de bere.

Taximetristul Bogdan Lungu, din Galaţi, a spus, înainte de a intra în curtea unde se află sediul PSD, că se ţine de cuvânt.

"Ce să transmit? Să se ţină de cuvânt, dar nu în stilul în care a făcut-o până acum, atât dumnealui, cât şi Guvernul şi toată lumea", a declarat Lungu, întrebat de jurnalişti ce îi va transmite lui Dragnea.

Lungu a subliniat că nu va mânca mici de la Liviu Dragnea. "Nu mănânc mici de la dumnealui (...) nici pomană, nici electorală nu îmi place (...) pariul a fost în felul următor - eu dau o navetă cu bere, doar atât", a declarat Lungu.

El a menţionat că va bea o sticlă cu bere. Lungu a precizat că a venit de la Galaţi, însă berea a cumpărat-o de la Bucureşti.

Lungu s-a aşezat apoi, împreună cu liderul social democrat Liviu Dragnea, la o masă pregătită în foişorul din curtea sediului PSD.

Cei doi au ciocnit un pahar de bere şi au fumat o ţigară, dar Bogdan Lungu a anunţat că nu va mânca niciun mic. El a mai precizat că nu este simpatizant PSD şi nici al vreunui alt partid. Totodată, el a încheiat un nou pariu cu Liviu Dragnea, cum că actuala guvernare nu va reuşi până în 2020 să dea în folosinţă cel puţin 150 de kilometri de autostradă. Liderul PSD l-a contrazis şi a apreciat ca numărul de kilometri va fi chiar mai mare.

Bogdan Lungu a mai spus că pentru a onora pariul şi-a amânat un concediu în străinătate. El a mai precizat că a făcut comentarii şi pe pagina de Facebook a lui Călin Popescu-Tăriceanu, dar că a fost blocat de către cei care administrează contul.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, pe 1 mai, că a primit multe mesaje de la cei care se întorceau de la mare privind faptul că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, afirmând că este "inadmisibil" ca într-o zi cu trafic atât de intens să existe probleme cu sistemul de plată.

"Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, deoarece sistemul nu funcţionează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totuşi, mă întreb şi eu, contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) şi operatorii de telefonie mobilă nu conţine şi nişte obligaţii de ambele părţi? Cetăţenii care nu au nicio vină nu trebuie protejaţi?", a scris Dragnea, pe Facebook, pe 1 mai.

La un moment dat, unul dintre cei care au comentat la această postare a scris că dă o navetă cu bere dacă Liviu Dragnea este cel care răspunde la mesaje. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lunetista fotomodel, brazilianca Thalito, ucisă într-un atac al rușilor în Harkov

2 VIDEO Cum sunt vânați și uciși ofițerii ruși. Putin pierde cel de-al 58-lea ofițer

3 „Iadul pe pământ” / Mărturisirile unor soldaţi ucraineni de pe frontul din Est

4 VIDEO Avionul „glorios” cu care Putin spera să câștige în Ucraina, un dezastru. Su-34 cade din cer

5 Dosarul Hidroelectrica / Avocații Elenei Udrea au venit la proces pregătiți să scoată România din Uniunea Europeană